2022-02-03 09:13:42
Φωτογραφία για Δέκα νέοι σταθμοί στο μετρό της Μόσχας πρόκειται να ανοίξουν φέτος
Οι ρωσικές αρχές σχεδιάζουν να ανοίξουν δέκα σταθμούς κατά μήκος των σημερινών και προγραμματισμένων γραμμών Κεντρικής Διαμέτρου της Μόσχας (MCD), ανακοίνωσε την Τετάρτη η εταιρεία μεταφορών της Μόσχας. Περιλαμβάνουν τρεις νέους σταθμούς και επτά ανανεωμένες τοποθεσίες.

Δύο από τους τρεις νέους σταθμούς, ο Pechatniki και ο Maryina Roscha στο MCD-2, θα χρησιμεύσουν ως κόμβοι μεταφοράς για την περιοχή στα νοτιοανατολικά της Μόσχας. Ο τρίτος, ο σταθμός Minskaya στο προγραμματισμένο MCD-4, θα βρίσκεται στα βόρεια της πρωτεύουσας. Οι νέοι κόμβοι έχουν σχεδιαστεί για να γίνουν σταθμοί ανταλλαγής, με συνδέσεις με το μετρό, τις γραμμές του προαστιακού τραμ και άλλες μορφές υπέργειων δημόσιων συγκοινωνιών.

Οι σταθμοί Tolstopaltsevo, Meshcherskaya, Peredelkino, Lesnoy Gorodok και Ochakovo, εν τω μεταξύ, θα επισκευαστούν και θα ανακαινιστούν για το MCD-4. Τέλος, ο σταθμός Timiryazevskaya θα επαναχρησιμοποιηθεί για το MCD-1. Όλοι οι σταθμοί θα διαθέτουν εκδοτήρια εισιτηρίων, μηχανήματα αυτόματης πώλησης, τουαλέτες, ανελκυστήρες και κυλιόμενες σκάλες, μεταξύ άλλων ανέσεων.

Αυτή τη στιγμή λειτουργούν δύο γραμμές MCD, οι MCD-1 και MCD-2. Διαθέτουν 60 σταθμούς μεταξύ τους, 21 από τους οποίους είναι σταθμοί ανταλλαγής. Άλλες τρεις γραμμές MCD προγραμματίζονται να ανοίξουν τα έτη έως το 2025.

.railtech.com

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ