2022-02-07 18:20:13
Φωτογραφία για «Σκοτεινή θάλασσα»: Η κρυφή σχέση της Άννας με τον Μιχάλη και η εμπλοκή της Ξένιας



Στα επόμενα επεισόδια της συναρπαστικής σειράς του MEGA, η αποκάλυψη της σχέσης της Άννας με τον Μιχάλη φέρνει εξομολογήσεις και πυροδοτεί συγκρούσεις, ενώ τεταμένες είναι οι σχέσεις και μεταξύ των μελών της οικογένειας Γκορίτσα. Διαβάστε παρακάτω όσα θα δούμε στα επεισόδια 11(Δευτέρα 7/2) και 12 (Τρίτη 8/2).



Επεισόδιο 11: «Μακρινή μητέρα»

Ο Χρήστος προσπαθεί να διαχειριστεί το βάρος της πρόσφατης αποκάλυψης για το κρυφό παρελθόν της Άννας. Αποφασίζει να ψάξει στο σπίτι της Ξένιας όταν εκείνη λείπει. Βρίσκει ένα γράμμα του Μιχάλη, που εμμέσως ενοχοποιεί την Ξένια για την εξαφάνιση της Άννας.

Στο μεταξύ ο Ζήσης τσακώνεται με τον Σάββα και φεύγει από το σπίτι. Μετακομίζει προσωρινά στο τροχόσπιτο της Λιάνας, ενώ παράλληλα ζητάει τη βοήθεια του Σάκη για να βρει δουλειά, ο οποίος, όμως, δεν έχει κάτι συγκεκριμένο να του προτείνει.

Ο Γιάννης συγκρούεται με τον Ηρακλή, κατηγορώντας τον ότι «μαγείρεψε» τις μετρήσεις για τη μόλυνση της λιμνοθάλασσας ώστε να καλύψει την εταιρεία.



Επεισόδιο 12: «Το φιλί» 

Η Ξένια αναρρώνει στο σπίτι μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε, ενώ ο Χρήστος, ο Κωστής και ο Ηρακλής κάνουν μια άβολη κουβέντα.

Ο Ηρακλής, σοκαρισμένος, μαθαίνει για την αυτοκτονία του Μιχάλη και για το παρελθόν του. Η συζήτηση τελειώνει απότομα, με τον Ηρακλή και τον Χρήστο να πιάνονται στα χέρια.

Όταν η Ξένια συνέρχεται, κάνει μια εκ βαθέων συζήτηση με τον Χρήστο. Δηλώνει αθώα. Ο Χρήστος φαίνεται να την πιστεύει.

Στο μεταξύ ο Ζήσης κάνει ένα μεροκάματο στον κήπο του Σάκη, με την Έλλη να τον φλερτάρει διακριτικά. Η Όλγα του ζητάει να έρθει σπίτι για φαγητό και ο Ζήσης δέχεται. Ο Χρήστος έρχεται πολύ κοντά με τη Σμαρώ.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ