2022-02-07 17:49:49
Φωτογραφία για Μάρω Λεονάρδου: «Κάνε αυτό που γουστάρεις και τίποτα άλλο. Ζούμε σε μία κοινωνία που καταρρέει»





Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας η Μάρω Λεονάρδου. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη δουλειά της ως δημοσιογράφος.

«Είχα στο μυαλό μου απλά ότι θα φύγω, γιατί είχα κουραστεί. 21 χρόνια κάθε μέρα στην τηλεόραση είναι πολλά. Και 33 χρόνια στην δημοσιογραφία είναι επίσης πολλά. Επειδή δούλευα από τα 18 είχα το προνόμιο να βγω στη σύνταξη νωρίτερα και βγήκα, γιατί ήθελα να έχω ελεύθερο χρόνο στη ζωή μου.

Ήταν αυτός ο ψυχαναγκασμός, που με το που τελείωσα το σχολείο έπιασα δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι είχε έρθει μία κόπωση, είχα κουραστεί και ήθελα ελεύθερο χρόνο.

Δούλευα πάντα με ωράρια, δούλευα πάντα με βάρδιες. Έχω δουλέψει τα περισσότερα Χριστούγεννα και Πάσχα της ζωής μου, τα περισσότερα σαββατοκύριακα της ζωής μου, ε, φτάνει», είπε η δημοσιογράφος αρχικά.

«Στα παιδιά μου τους έλειψε πολύ ότι δεν ήμουν στο σπίτι κι όταν ήμουν στο σπίτι ήμουν σαν την τρελή.

Θυμάμαι είχαμε κανονίσει οικογενειακή εκδρομή και δεν πήγαμε ποτέ λόγω δουλειάς. Δεν έζησα φοιτητική ζωή, δεν ήμουν ελεύθερη από υποχρεώσεις.

Ως Σκορπιός στο ζώδιο δεν μένω ήσυχη. Ξεκίνησα για να ψυχαναλυθώ εγώ και σιγά-σιγά μπήκα στην εκπαίδευση.

Αναρωτήθηκα τι θέλει να πει ο παππούς Φρόυντ και ο κάθε ψυχαναλυτής; Είμαι ακόμα στην εκπαίδευση και δεν κλέβω τα εύσημα από τους ειδικούς.



Και στην ψυχοθεραπεία και στην αστρολογία ψάχνεις πρώτα τον εαυτό σου. Εάν δεν καταφέρεις να βρεις τον εαυτό σου δεν μπορείς να ψυχολογήσεις τον άλλον ούτε να του φτιάξεις τον αστρολογικό χάρτη.



Είναι δύο διαφορετικά πράγματα, όμως για μένα συναντώνται», είπε η Μάρω Λεονάρδου.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ