2022-02-09 10:45:04
Φωτογραφία για Γραφεία για Μικρούς Χώρους
Αξιοποιείστε καταρχήν την ...απλοϊκή σκέψη πως ένα γραφείο δεν είναι παρά μια επιφάνεια που μπορεί να αποτελείται  από ένα μόνο απλό ράφι σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού υπάρχει χώρος για να το δημιουργήσετε. Στο καθιστικό, το υπνοδωμάτιο, στην κουζίνα ή στο χωλ.

Το βασικότερο όταν ο χώρος δεν επαρκεί ώστε να οργανώσετε ένα γραφείο στο καθιστικό ή στην κρεβατοκάμαρα με τρόπο που να μην το ...βρίσκετε διαρκώς μπροστά σας ακόμη και τις φορές που δεν το χρειάζεστε και να καταλαμβάνει άσκοπα χώρο ή φορτώνοντας οπτικά τον χώρο με την "ακαταστασία" του, είναι να επιλέξετε λύσεις που απομακρύνοντας την καρέκλα ταυτόχρονα θα εξαφανίζεται και η αίσθηση "χώρος δουλειάς".

Να ενσωματώσετε δηλαδή το γραφείο μέσα στην γενική διακόσμηση και τα υπάρχοντα έπιπλα στον χώρο, είτε χρησιμοποιώντας μια επιφάνεια που κάποιες άλλες ώρες θα είναι απλώς ένα ράφι, μέρος της βιβλιοθήκης ή μιας σύνθεσης, ένα τραπέζι για κάθε χρήση κλπ. ή να χρησιμοποιήσετε ως γραφείο κάποιο μικρών διαστάσεων τραπέζι-σεκρετέρ που ανά πάσα στιγμή θα μπορείτε εύκολα να μετακινήσετε.


Αξιοποιείστε  πλήρως τον χώρο σε κάποιες ελεύθερες γωνίες-εσοχές ή προεξοχές των τοίχων που συνήθως μένουν ανεκμετάλλευτες όπως και ήδη υπάρχοντα έπιπλα όπως π.χ ψηλές συνθέσεις, βιβλιοθήκες κλπ. στα οποία ένα υπάρχον ράφι ή κάποιο που θα προστεθεί μπορεί θαυμάσια να μετατραπεί στην κεντρική επιφάνεια ενός γραφείου και χωρίς να ξεχνάτε ότι ένα φαρδύ και μεγάλου μήκους ράφι είναι από τις πιο πρακτικές και οικονομικές λύσεις για να "χωρέσετε" 2 ή και περισσότερα γραφεία σε παιδικά δωμάτια όταν ο χώρος ή η γενική διαρρύθμιση δεν επαρκεί για την τοποθέτηση κανονικών επίπλων-γραφείων των παιδιών. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ