2022-02-15 08:41:06
Φωτογραφία για Ένα δεντρόσπιτο ...με όλες τις ανέσεις
Τα δεντρόσπιτα ανήκουν στα πιο δημοφιλή είδη καταλυμμάτων για ολιγοήμερη διαμονή, λόγω της πραγματικά μοναδικής αίσθησης που προσφέρει όχι μόνο η ξεχωριστή διαμόρφωσή τους σε σχέση με ένα συμβατικό σπίτι αλλά και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο συνήθως βρίσκονται.

Το Klickitat Treehouse είναι από τα πιο φημισμένα καταλύμματα αυτού του τύπου στην Αμερική και βρίσκεται στο φαράγγι του ποταμού Κολούμπια, στην πολιτεία της Ουάσινγκτον.

Μέσα σε ένα ονειρεμένο τοπίο το 46τμ σπίτι που στηρίζεται σε τρία μεγάλα έλατα προσφέρει εκπληκτική θέα, λόγω του ότι βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του φαραγγιού.

265 ΕΥΡΩ

46ΤΜ

λακωνικό σχεδιασμό και το λειτουργικό σχέδιο

Εμπνευσμένο από τον τρόπο ζωής στο βουνό και τη σκανδιναβική αρχιτεκτονική (SXEDIASM;OW) που περιλαμβάνει απλότητα, λειτουργικότητα και άνεση, παρέχουμε ένα επιμελημένο περιβάλλον από καθαρές γραμμές, ουδέτερες παλέτες και φυσικό φως. Οι συννεφιασμένοι ουρανοί του Βορειοδυτικού Ειρηνικού απαιτούν παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και φεγγίτες. 







Εμπνευσμένο από την Σκανδιναβική αρχιτεκτονική το σπίτι χαρακτηρίζεται από τον λιτό του  αλλά απόλυτο λειτουργικό σχεδιασμό και μπορεί να φιλοξενήσει έως έξι άτομα.

Εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και διαμορφωμένο διακοσμημένο με φυσικά κυρίως υλικά εγγυάται μια πραγματικά ...παραμυθένια διαμονή όλες τις εποχές, αφού τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα το τοπίο εκτός της θέας και των εξωτερικών χώρων είναι ορατό και από το εσωτερικό σπιτιού από τα παράθυρα και τους φεγγίτες. 

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες και εικόνες στην σελίδα του The Klickitat Treehouse στην Airbnb όπου είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση όπως και στον σχετικό λογαριασμό στο Intagram. 

https://www.airbnb.com/rooms/22453073?source_impression_id=p3_1644905035_iGgZOMchWkIcpMes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ