2022-02-16 09:20:09
Φωτογραφία για Αντίνοος Αλμπάνης: «Ξέρω καλά τι σημαίνει να θες μια παρηγοριά... Δεν είμαστε άτρωτοι»...



Ο Αντίνοος Αλμπάνης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, μιλώντας για την σκληρή περιπέτεια που πέρασε στο παρελθόν με τον καρκίνο, μιας και είναι κάτι, για το οποίο έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, ο οποίος έχει σημειώσει μεγάλη πορεία στον χώρο της υποκριτικής τα τελευταία χρόνια, μιας και οι τηλεθεατές τον ακολουθούν σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Κυψέλη" και προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση, εν όψει και της παγκόσμιας ημέρας κατά του παιδικού καρκίνου. Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας του, που τον συγκλόνισε. Μάλιστα, τόνισε το γεγονός ότι πάντα αισθάνεται περίεργα κάθε φορά που μιλάει για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά η άποψή του είναι ότι πρέπει πάντοτε να δείχνουμε σαν άνθρωποι μια εξωστρέφεια, μιας και, με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούν να δώσουν και ένα ηχηρό μήνυμα στους γύρω τους.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι καθόλου εύκολο να πηγαίνω σε μια εκπομπή και να μιλάω για την περιπέτεια της υγείας μου. Κάθε φορά που ακούω ότι αποτελώ παράδειγμα επιφορτίζομαι με κάτι που με αγχώνει. Έχω την αρχή να μην απαγορεύω ποτέ σε έναν δημοσιογράφο να μου κάνει μια ερώτηση και όσο και να ζορίζομαι εγώ ή να στεναχωριέμαι γιατί έρχομαι σε επαφή με τις αναμνήσεις εκείνης της περιόδου που δεν είναι καθόλου ευχάριστες, όταν θα μου έρθει έστω ένα μήνυμα στο τέλος της ημέρες λες ότι κάπως αξίζει ο κόπος»

«Έχω δει τους διπλανούς μου στους θαλάμους και έχω δει τι ανάγκες έχουν αυτοί οι άνθρωποι ξέρω τι σημαίνει να θες μια παρηγοριά. Κι αν στο πρόσωπό μου βλέπουν την υγεία ή κάποιον που κατάφερε να ξεπεράσει τον σκόπελο, είναι όμορφο. Γιατί και εγώ όταν περνούσα τη διαδικασία του καρκίνου, προσπαθούσα να βρω ανθρώπους και πρότυπα.

Έπαιρνα δύναμη, είναι ωραίο να παίρνεις δύναμη από άλλους ανθρώπους. Είμαστε σε μια περίοδο εξωστρέφειας, πρέπει να μοιραζόμαστε τα πράγματα. Δεν είμαστε άτρωτοι, βαλλόμαστε από τους ίδιους κινδύνους».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ