2022-02-19 17:50:05
Φωτογραφία για Ο Αντώνης Πρέκας σχολιάζει τις τηλεοπτικές εξελίξεις και τους παρουσιαστές!

 



Ο Αντώνης Πρέκας μίλησε στην εκπομπή OPEN Weekend για το τηλεοπτικό τοπίο έτσι όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα και τοποθετήθηκε για τα πρόσωπα της τηλεόρασης, τη μυθοπλασία αλλά και για το Survivor.

Αρχικά ο Αντώνης Πρέκας θεωρεί τη χρονιά αρκετά καλή, καθώς έχουμε στροφή στη μυθοπλασία. Βέβαια όπως είπε αυτό δεν έχει γίνει με τον καλύτερο τρόπο. «Το να κάνουμε 2 και 3 καθημερινά σήριαλ δεν είναι και το προσφορότερο» είπε. Ενώ, σχετικά με τα ριάλιτι θεωρεί ότι όταν υπάρχει κορεσμός, δεν μπορούν να πετύχουν όλα και έτσι πετιούνται χρήματα.

Μιλώντας για το Survivor είπε ότι γίνεται περισσότερο γνωστό από την αναπαραγωγή την επόμενη μέρα, παρά από το ίδιο.

Επίσης σχολίασε τις ψυχαγωγικές εκπομπές που πλέον έχουν μπει στη λογική του infotainment, τις οποίες ονόμασε “τουρλού”. «Δεν μπορώ να βλέπω τους δημοσιογράφους με τον παρουσιαστή να ξεφυσάει και να κάνει γκριμάτσες με αυτό που είδε».

Στη βόλτα του στο τηλεοπτικό τοπίο, αναφέρθηκε επίσης στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος πιστεύει ότι κάποιες φορές έχει έναν αμοραλισμό που αδικεί ο ίδιος τον εαυτό του. Για την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία όπως είπε εμφανίστηκε αρχικά ως η Μενεγάκη της Κρήτης δήλωσε: «Αν είσαι κάτι άλλο, είναι πολύ δύσκολο να αποδείξεις ότι είσαι ο ευατός σου»

Σε ερώτηση της Ξανθίπης Βουτσαλά για την Ελένη Μενεγάκη, είπε ότι δεν έχει σημασία πόσα νούμερα κάνει η εκπομπή της αλλά πόσα λεφτά φέρνει. Οπότε θεωρεί ότι είναι χρήσιμη για το κανάλι. Ενώ αναφερόμενος στη Φαίη Σκορδά είπε ότι παίζει κάποιο ρόλο πλέον και αυτό δεν θα μπορεί να γίνεται σε βάθος χρόνου.

Θετικά ήταν τα σχόλια του για την Κατερίνα Καινούργιου που μαζί με την ομάδα της έχει αποδείξει ότι μπορεί να επιβιώνει με ευπρέπεια και αξιόλογο τρόπο στην τηλεόραση. Ενώ θεωρεί λάθος τον τίτλο της φετινής της εκπομπής, γιατί όπως είπε το μικρό όνομα το χρησιμοποιούμε όταν πλέον κάποιο πρόσωπο έχει γίνει οικείο. «Πρέπει πρώτα ο κόσμος να σε πει με το όνομά σου το μικρό και ύστερα να το υιοθετήσεις εσύ».

Τέλος σχετικά με τη δήλωση του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν θέλησε να αναφερθεί εκτενώς, απλά είπε ότι ίσως ο τρόπος που το είπε να προκάλεσε «Σημασία δεν έχει τι λέει κάποιος αλλά ποιος είναι αυτός»



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ