2022-02-19 23:00:21
Φωτογραφία για 20+ Ιδέες για Αποκριάτικες Μεταμφιέσεις Κλόουν
Η πιο κλασσική αποκριάτικη μεταμφίεση που όμως μπορεί να δημιουργηθεί με πάρα πολλούς ευφάνταστους τρόπους και παραλλαγές,  δημιουργώντας κάθε φορά ένα κλασσικό μεν αλλά καθόλου συνηθισμένο αποτέλεσμα.

Στα μεγάλα πλεονεκτήματά της ότι βασίζεται κυρίως στα αξεσουάρ και το μακιγιάζ και όχι σε ένα κεντρικό "κουστούμι" με την έννοια του αυστηρά καθορισμένου ρούχου.  

Τα χρώματα μπορεί να είναι όποια εσείς επιλέξετε, χωρίς κανένα περιορισμό,  πολύχρωμα ή και λευκά ρούχα σας με την προσθήκη κάποιων στοιχείων όπως πολύχρωμες κορδέλες-κουμπιά, πον πον κλπ. μπορούν να γίνουν το βασικό μέρος της στολής, φούστες για μεταμφιέσεις κλόουν μπορούν να δημιουργηθούν από κομμάτια διαφορετικών υφασμάτων κάθε είδους, τούλι, φόδρα κλπ.  που απλώς θα ...δέσετε σαν μαντήλια πάνω σε ένα διπλωμένο κομμάτι υφάσματος που ακόμη και με μια παραμάνα μπορείτε να στερεώσετε στην μέση σας. 

Πολλά από τα αξεσουάρ όπως καπέλα, παπιγιόν, γραβάτες κλπ.  μπορούν να δημιουργηθούν ακόμη και από χαρτόνι ή κομμάτια τσόχας για παιδικές κατασκευές ενώ και σε όλα τα εποχιακά καταστήματα με αποκριάτικα πολύ εύκολα θα εντοπίσετε κάποια αξεσουάρ για την συγκεκριμένη μεταμφίεση σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές όπως πχ μια περούκα, μύτη κλόουν, γυαλιά κλπ. 


Έτσι πρόκειται τελικά και για μια στολή της "τελευταίας στιγμής" που μπορεί να δημιουργηθεί σε πολύ λίγο χρόνο και να χρησιμοποιηθεί το ίδιο πετυχημένα τόσο από παιδιά όσο και από ενήλικες, είτε αυτό που χρειάζεστε είναι μια μεταμφίεση για ένα αποκριάτικο πάρτυ-εκδήλωση είτε απλώς για να διασκεδάσετε στο σπίτι ή σε μια βόλτα παρακολουθώντας μια γιορτινή παρέλαση μασκαράδων :) 

Δείτε εδώ περισσότερες παρόμοιες ιδέες
soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ