2022-02-20 22:30:05
Φωτογραφία για Δίκαιη μοιρασιά στου Χαριλάου



Στο 0-0 έμειναν Άρης και ΠΑΟΚ στο πρώτο μετά-Μάντζιου εποχή των κίτρινων. Ο ΠΑΟΚ προερχόμενος από την ήττα στη Δανία έδειξε να μην έχει δυνάμεις, ενώ είχε και το μυαλό του μάλλον στον επαναληπτικό. Το ματς από την αρχή φαινόταν ότι δεν θα είχε τον τρελό ρυθμό. Αρκετά μέτριο από ποιότητα ματς ειδικά το πρώτο ημίχρονο. Αλλά είχε τρεις τελικές. Δύο για τον Άρη μία για τον ΠΑΟΚ.

Πολλά λάθη και μονομαχίες στο κέντρο του γηπέδου με τον ΠΑΟΚ να δείχνει... σημάδια κόπωσης από το ματς με τη Μίντιλαντ την Πέμπτη. Στο 3ο λεπτό ο Καμαρά βγήκε απέναντι στον Πασχαλάκη αλλά ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ του είπε "όχι". Ο Εντιαγέ πήρε το ριμπάουντ αλλά σε κενή εστία δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο ΠΑΟΚ απάντησε με τον Άκπομ στο 13' να μην μπορεί να πλασάρε σωστά από πλεονεκτική θέση και μετά από κόντρα του Γκανέα στον Ζαμπά όπου η μπάλα του στρώθηκε μέσα στο "κουτί". Ο ΠΑΟΚ ενώ είχε τη κατοχή, έχανε εύκολα την μπάλα και ο Άρης στο 25' σε μία κόντρα με τον Ματέο Γκαρσία ανάγκασε τον Πασχαλάκη σε ακόμα μία καλή επέμβαση. Με ευκαιρία του Άρη ξεκίνησε και το β' μέρος
. Ο Καμαρά έπαιξε το 1-2 με τον Ματέο Γκαρσία, αλλά το πλασέ του έμπειρου φορ των κιτρίνων πέρασε ελάχιστα αουτ από την εστία του Πασχαλάκη. Οι κίτρινοι έδειχναν να μπαίνουν καλύτερα στο δεύτερο 45λεπτο και με τον Σάσα από το ύψος της μικρής περιοχής στο 65' έχασαν απίστευτη ευκαιρία για να κάνουν το 1-0. Ο ΠΑΟΚ είχε μόνο κάποια σουτ άστοχα εκτός περιοχής από τον Μπίσεσβαρ και τα δύο στο 56' και στο 69'. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Άρης κουράστηκε και γύρισε αρκετά μέτρα πίσω. Ο ΠΑΟΚ αναθάρρησε και προσπάθησε να ... κλέψει το ματς. Κέρδισε κάποια κόρνερ, τίποτα όμως περισσότερο με το ματς να ολοκληρώνεται όπως άρχισε... Στο μηδέν!

athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ