2022-02-21 16:30:04
Φωτογραφία για Άγιος Παΐσιος: Ο Πέτρος Τατσόπουλος απαντά στον Σταμάτη Γονίδη...



Ο Πέτρος Τατσόπουλος προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με τις απόψεις που εξέφρασε για τη σειρά Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον ουρανό. Ο Σταμάτης Γονίδης, μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, έγραψε:

«Ήθελα να μάθω και έψαξα ποιος είναι αυτός ο Τατσόπουλος που υποτιμά και προσβάλει το μεγαλείο της Θείας Χάριτος ενός ταπεινού άγιου ανθρώπου που έζησε τον διωγμό έπειτα αφιέρωσε την ζωή του στον Θεό.

Με δέος πολλοί Έλληνες παρακολούθησαν την σειρά του Αγίου Παϊσίου στην τηλεόραση και αυτός αποκαλεί όλο αυτό τον κόσμο αποχαυνωμένο.

Το να μην μιλάς καλά (για κάποιον) δεν είναι απλά παράπτωμα, αλλά επιπλέον ποτίζει με κακό την ψυχή σου, αλλά εσύ τι ξέρεις από ψυχή;

Όταν μικρά ανθρωπάκια αρχίζουν να ρίχνουν μεγάλες σκιές, σημαίνει ότι ο ήλιος είναι κοντά στη δύση του και εσύ Τατσόπουλε ως αριστεροδεξιός κολαούζος πολιτικός που θα ήθελε και ως συγγραφέας που επίσης δηλώνεις να είχε πουλήσει έστω το ένα χιλιοστό από τα βιβλία που έχουν γραφτεί για τον Άγιο Παΐσιο σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Θα μείνεις στην ιστορία ως αυτός που πήδ…ε την μισή Αθήνα κατά δική σου δήλωση.

Τατσόπουλε, τις προσβολές σου γράψτες πάνω στην άμμο, τις ευεργεσίες σου, χάραξέ τις πάνω στο μάρμαρο».

Καλεσμένος στο Πρωινό τη Δευτέρα, ο Πέτρος Τατσόπουλος έδωσε την απάντησή του…

«Έχω ακούσει τα πάντα αυτές τις μέρες, αλλά μόνο με τον Γονίδη φοβήθηκα, διότι έχω ενημερωθεί από παλαιότερες δηλώσεις του για τις ψυχοκινητικές του ικανότητες, οπότε όταν μπαίνω στην κουζίνα κοιτάω τα πιρούνια μην καρφωθεί κανένα στο μάτι μου. Δεν είναι να παίζεις με τον Γονίδη.

Ο Σταμάτης Γονίδης ήταν τσακωμένος με την λογική, τώρα είναι τσακωμένος και με τη γραμματική», είπε.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ