2022-02-21 16:00:04
Φωτογραφία για Αγγελική Ηλιάδη Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη μετά τη Φάρμα

 



H Αγγελική Ηλιάδη μπήκε στη Φάρμα και από την πρώτη στιγμή ήρθε κοντά με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη. Είναι μαζί και μετά τη Φάρμα;

Η τραγουδίστρια που δεν «μασάει ποτέ τα λόγια» της αποκάλυψε πως είναι ακόμα ζευγάρι μετά την αποχώρησή τους από τη “Φάρμα” και ανέφερε:

«Ξεκίνησα ένα φλερτ με τον Γρηγόρη και είδατε αυτά που είδατε. Είμαστε μαζί με τον Γρηγόρη. Αυτά τα πράγματα έρχονται φυσικά. Πάντα υπήρχε κάτι με τον Γρηγόρη από την αρχή… Δεν ήμασταν άνετοι ο ένας με τον άλλον, ενώ με τα άλλα παιδιά ήμασταν χύμα. Οπότε το ένα έφερε το άλλο»!

Και πρόσθεσε: «Θέλουμε και οι δύο να το ζήσουμε, να προχωρήσουμε και να δούμε που θα μας πάει όλο αυτό. Είναι νωρίς ακόμα. Ο Γρηγόρης μένει στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα μετακομίσει. Δεν μου αρέσουν οι αποστάσεις στις σχέσεις καθόλου. Δεν κάνουν καλό οι αποστάσεις. Τα παιδιά δεν τον γνωρίσαν, είναι ακόμα νωρίς. Τους έχω μιλήσει και τους έχω πει ότι είμαι καλά στα προσωπικά μου. Πέρα από την προσωπική μας σχέση, ο Γρηγόρης έχει επαγγελματικές προτάσεις στην Αθήνα, οπότε τα συνδυάζουμε και τα δύο μαζί».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ