2022-02-23 19:30:06
Φωτογραφία για Πηνελόπη Πλάκα για Φιλιππίδη – Χαϊκάλη: «Δεν είχα καταλάβει τίποτα»



 Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε η Πηνελόπη Πλάκα. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για το κίνημα metoo, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη.

Έχεις έρθει αντιμέτωπη με σεξουαλικές παρενοχλήσεις;

Όχι σε τέτοιο βαθμό με αυτά που οι άνθρωποι κατήγγειλαν στο #metoo. Έχω νιώσει άβολα, το απώθησα με τον τρόπο μου και πήγα παρακάτω.

Στο παρελθόν συνεργάστηκες με κάποιους από τους καταγγελλόμενους ηθοποιούς, όπως με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ποια ήταν η δική σου εμπειρία με εκείνον;

Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, με τον οποίο συνεργαστήκαμε στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» δεν είχε καταλάβει ούτε εγώ, ούτε κανένας μας το οτιδήποτε. Ήταν τυπικός στη δουλειά του, χαρούμενος και δεν έδινε κανένα δικαίωμα. Από εκεί και πέρα όλα αυτά που ακούσαμε μας συγκλόνισαν και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Το δικαστήριο όμως είναι κοντά και η δικαιοσύνη θα κάνει σωστά τη δουλειά της.

Έχεις εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη;

Εύχομαι να αποδοθεί η δικαιοσύνη. Είμαι της άποψης ότι δεν πρέπει να καλύπτουμε τίποτα. Πρέπει να ζούμε σε έναν κόσμο με αγάπη και αλληλεγγύη. Να σεβόμαστε τα όρια και τα δικά μας και των άλλων ανθρώπων. Αυτά που ακούσαμε δεν είναι ωραία πράγματα και δεν με βρίσκουν καθόλου σύμφωνη.

Για τον Παύλο Χαϊκάλη, με τον οποίο είχες συνεργαστεί στους «Συμμαθητές», επίσης ακούστηκαν περίεργα πράγματα και ότι είναι ένας ιδιόρρυθμος χαρακτήρας…

Ειλικρινά δεν είχα καταλάβει τίποτα. Μπορεί να έρχεται κάποιος στο γύρισμα και να είναι φυσιολογικός και χαρούμενος, όμως δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ξέρουμε τι κάνει όταν κλείσει την πόρτα του σπιτιού του. Προφανώς και σοκαριστήκαμε, κάποιες φήμες ωστόσο για άλλα πράγματα κυκλοφορούσαν, όχι για τις καταγγελίες. Αυτά ήταν σοκαριστικά.

Θα ξανασυνεργαζόσουν με κάποιους από αυτούς;

Δεν νομίζω, γιατί δεν θα ένιωθα ωραία και άνετα.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ξαφνικά η Τατιάνα σαρώνει...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ξαφνικά η Τατιάνα σαρώνει...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ