2022-02-28 16:00:08
Φωτογραφία για Κώστας Τουρνάς: «Έλεγαν ότι έχω τελειώσει ως τραγουδιστής»

 



Ο Κώστας Τουρνάς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για το γάμο του που μετρά μισό αιώνα, θυμήθηκε τις δυνατές στιγμές της επιτυχημένης καριέρας του και εξήγησε γιατί έγραφε κρυφά λαϊκά τραγούδια σε πασίγνωστες τραγουδίστριες.

Ο Κώστας Τουρνάς αποκάλυψε πως έγραφε τραγούδια σε γνωστές καλλιτέχνιδες, όπως η Δούκισσα και η Ρίτα Σακελλαρίου, με ψευδώνυμο: «Ήταν χρόνια που δεν διανοούντο να ακούσουν έναν καλλιτέχνη, που κάνει ας πούμε ποπ ροκ, να γράφει λαϊκό… Ήταν προδοσία».

Από τις συνεργασίες που ξεχωρίζει ήταν εκείνες με τον Σταμάτη Κραουνάκη και τον Χάρη Κατσιμίχα.

«Ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία του να χτίζεις πράγματα με το ζόρι, να τα πιέζεις να γίνουν. Από τα χειρότερα πράγματα που έχω ακούσει είναι ότι τελείωσα ως τραγουδιστής, δεν με απασχόλησε ποτέ όμως. Ξέρω ότι οι άνθρωποι είμαστε αδύναμοι, βιαστικοί στις κρίσεις», είπε επίσης ο Κώστας Τουρνάς.

Ο Κώστας Τουρνάς αναφέρθηκε στη γυναίκα της ζωής του, Μαρία, με την οποία είναι μαζί εδώ και 50 χρόνια: «Πολλές καμπές της πορείας μου τις αντιμετώπισα στωικά και δρώντας. Με την Μαρία βρεθήκαμε μαζί σαν ζευγάρι γύρω στα 6 με 6,5 χρόνια, χωρίς επισημοποίηση της σχέσης. Αυτά τα 6,5 χρόνια σου λένε τι θες, σου απαντάνε… Τον άνθρωπο πρέπει αν τον ζήσεις στα καλά και στα άσχημα.

Αν τον ζήσεις λίγο εκεί και νιώθεις ότι θες να είσαι με αυτόν τον άνθρωπο δεν έχεις ερωτηματικά εάν θες να το επισημοποιήσεις. Εάν οι άνθρωπο θα ζήσουν μαζί ή όχι δεν έχει άλλες προδιαγραφές, δεν έχει προϋποθέσεις. Ένα μέτρο του να συνυπάρχεις και να ζεις με έναν άνθρωπο είναι πόσο τον θες, πόσο σε συμπληρώνει, πόσο μέρος είναι δικό σου».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ