2022-02-28 16:30:07
Φωτογραφία για Γιώργος Κιμούλης: Η πρώτη αντίδραση της Κατερίνας Λέχου

 



Για την κίνηση που έκανε ο Γιώργος Κιμούλης να κινηθεί νομικά εναντίον των ηθοποιών που τον είχαν καταγγείλει για λεκτική βία και κακή συμπεριφορά, ρωτήθηκε η Κατερίνα Λέχου.

«Σήμερα το πρωί το έμαθα, δεν το έχω σκεφτεί πολύ. Ήμουν σε κατάσταση προβών και πρεμιέρας. Δεν αισθάνομαι τίποτα προς το παρόν. Δεν έχω να σας πω κάτι γιατί ενημερώθηκα σήμερα το πρωί. Είχα πρεμιέρα χθες το βράδυ», ήταν η πρώτη αντίδραση της ηθοποιού.

Πριν από ένα χρόνο, η Κατερίνα Λέχου είχε εξομολογηθεί στην Φαίη Σκορδά τα εξής:

«Με έτρωγε όλη αυτή την εβδομάδα μέσα μου και ήθελα να το πω, γιατί είναι καθήκον μου. Είμαι λίγο ταραγμένη, με συγχωρείς. Αφορά μια επαγγελματική μου συνεργασία, στο έτος 2003-2004, που βίωσα όλη τη σεζόν, τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη. Μιλώ για επί σκηνής αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και το διαχωρίζω από την προσωπική σχέση που είχα με τον Γιώργο Κιμούλη.

Δεν ήξερα κάθε μέρα αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω. Με έβριζε. Η λεκτική βία είναι σαν άγριο θηρίο, ζεις συνέχεις σε εγρήγορση, είσαι σε άμυνα… Είναι φοβερό πώς ξυπνάει ο φόβος μέσα σου. Φοβόμουν μη χαλάσω τη δουλειά, μη χαλάσω τη φήμη μου. Χωρίσαμε μετά και μπόρεσα και συνέχισα τη ζωή μου, βρήκα τον δρόμο μου. Βέβαια, μου κόστισε προσωπικά όλο αυτό.

Εννοείται ότι έπινα και έπαιρνα Lexotanil. Είχα βγάλει δερματικά, τα οποία υποχώρησαν όταν έληξε η συνεργασία. Δεν ξανασυνεργάστηκα ποτέ. Μου έγινε μια φορά η πρόταση και είπα ότι δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ