2022-03-09 09:00:49
Φωτογραφία για Πολύχρωμα Έπιπλα Παλαιωμένης Όψης από Παλέτες
Το ακατέργαστο ξύλο, γενικά, είναι ιδανικό για να κατασκευαστούν έπιπλα παλαιωμένης όψης λόγω της υφής του και της δυνατότητας του να απορροφά ευκολότερα το χρώμα, προσφέροντας ένα πιο "φυσικό" τελικό αποτέλεσμα που για να επιτευχθεί σε αυτό το βαθμό με άλλες ποιότητες ξύλων θα πρέπει να προηγηθεί ιδιαίτερα έντονο τρίψιμο της επιφάνειας τους. 

Ειδικά τα κάθε τύπου έπιπλα - κατασκευές από Παλέτες μπορούν να αποκτήσουν πραγματικά εξαιρετική εμφάνιση με τεχνικές παλαίωσης σε πολλές και διαφορετικές έντονες αποχρώσεις.

Η γενική μορφή των κατασκευών από παλέτες, αποτελούμενες από πολλά κομμάτια - παλετόξυλα προσφέρεται ιδιαίτερα για τέτοιας μορφής επεξεργασία και το βάψιμο κάθε κομματιού σε διαφορετικές αποχρώσεις. 

Σε ό,τι αφορά το είδος χρώματος και την γενική διαδικασία δεν υπάρχει διαφορά από τις αντίστοιχες τεχνικές παλαίωσης πάνω σε άλλου είδους - ποιότητες ξύλου, απλά ανάλογα και με τον σχεδιασμό κάθε επίπλου το πιο πετυχημένο αποτέλεσμα σε έπιπλα δημιουργημένα από πολλά παλετόξυλα δίνει η τεχνική της πατίνας, με το διαδοχικό βάψιμο κάθε κομματιού σε αρκετά χρώματα ενώ πριν την εφαρμογή κάθε χρώματος προηγείται τρίψιμο, ώστε στο τελικό αποτέλεσμα να διακρίνονται ανά σημεία όλες οι αποχρώσεις. 


Εδώ θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες 

και βήμα βήμα οδηγίες 

για την εφαρμογή της συγκεκριμένης τεχνικής. 

Φυσικά πολύχρωμη όψη σε έπιπλα από παλέτες και γενικά ακατέργαστο ξύλο μπορείτε να δώσετε και πολύ πιο απλές τεχνικές και χρησιμοποιώντας διαφορετικές αποχρώσεις για το βάψιμο κάθε παλετόξυλου. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ