2022-03-09 15:00:06
Φωτογραφία για Καινούργιου κατά Λιάγκα: «Απλά ντροπή τους. Να θυμίσω ότι είναι οι ίδιοι που πριν λίγα χρόνια γελούσαν με φοιτήτριες»

Σημερα το Πρωινό  αποφάσισαν να μην ασχοληθούν  καθόλου ως εκπομπή με τα όσα έχουν συμβεί με την παράσταση που θα πρωταγωνιστούσε ο Πάυλος Χαϊκάλης στον Πύργο Ηλείας, σεβόμενοι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο αδερφός του.

Σήμερα, στην εκπομπή  "Super Κατερίνα” η Κατερίνα Καινούργιου θελησε να τοποθετηθεί.

"Επειδή κάτι ακούστηκε περί σεβασμού , θα το πάρω πάνω μου προσωπικά– ειδικά σε τέτοια θέματα δε μπορεί να μου καταλογίσει κανείς τίποτα – είμαι ένας άνθρωπος που σέβεται πάρα πολύ και τον καλεσμένο και τον κάθε άνθρωπο που φιλοξενούμε στην εκπομπή. Είμαι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες. Μιλάμε με τον κύριο Χαϊκάλη, γνωρίζουμε το θέμα του αδερφού του, ο ίδιος το έχει πει ούτως ή άλλως και δε θα κάναμε ποτέ κάτι που στεναχωρούσε έναν άνθρωπο ή θα επιδείνωνε μια κατάσταση υγείας. Όσοι υπονόησαν κάτι τέτοιο για εμένα προσωπικά και τους συνεργάτες μου απλά ντροπή τους. Να θυμίσω ότι είναι οι ίδιοι που πριν λίγα χρόνια γελούσαν με φοιτήτριες που έκαναν διάφορα στην πλάτη τους. Ως εδώ και συνεχίζουμε”.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ