2022-03-09 15:10:28
Φωτογραφία για Βόλος: Θλίψη για την απώλεια 48χρονου υπαλλήλου του ΟΣΕ
Θρήνος για την απώλεια 48χρονου στον Βόλο. Πρόκειται για τον Αναστάσιο Βενιέρη σιδηροδρομικό υπάλληλο του ΟΣΕ. Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Κυριακή στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, όπου νοσηλευόταν για 22 μέρες.

Στις 13 Φεβρουαρίου ο σιδηροδρομικός υπάλληλος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ οδηγούσε μηχανάκι στον Βόλο. Διακομίστηκε στο Αχιλλοπούλειο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι γιατροί ενεργοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή της εισαγωγής του για να τον βοηθήσουν και έδωσαν κυριολεκτικά μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς, όμως το επεισόδιο με την υγεία του ήταν πολύ σοβαρό. Δεν μπόρεσε ποτέ να επανέλθει.

Η οικογένειά του ενημερώθηκε συντετριμμένη την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι για τον θάνατό του. Ο άτυχος άνδρας κηδεύτηκε προχθές Καθαρά Δευτέρα από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βόλου.

Συγγενείς και φίλοι έσπευδαν να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του αυτές τις δύσκολες στιγμές και να πουν το στερνό αντίο. Ο 48χρονος ήταν πολύ αγαπητός. Διατηρούσε πάντοτε χαμηλό προφίλ, αλλά ήταν πολύ κοινωνικός.

Ο Αναστάσιος Βενιέρης κατέλειπε τους γονείς του Αθανάσιο και Παναγιώτα και τα αδέρφια του Τριανταφυλλιά, Σοφία και Iωαννης.

Κ.Μ.

taxydromos.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ