2022-03-10 09:40:08
Φωτογραφία για Διονύσης Ζάχος: «Δεν είναι δικό μου θέμα που δεν μιλώ με τον Τάκη Ζαχαράτο αλλά δικό του»Ο Διονύσης Ζάχος έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε για τον Τάκη Ζαχαράτο κι όσα τους χωρίζουν.

Μίλα μου για τον Τάκη Ζαχαράτο… Πώς τον έχεις στην ψυχή σου;

Με τον Τάκη μας συνδέουν πάρα πολλά και πάνω από όλα οι οικογένειές μας, γιατί κάναμε παρέα. Εγώ θεωρώ ότι είμαι ένα σπλάχνο του Τάκη, με την έννοια ότι γαλουχήθηκα δίπλα του, καθώς έχει σπουδαία στοιχεία, όσον αφορά την τέχνη του και αυτά τα κράτησα. Δεν έχω καμία κακία πια μαζί του, πέρασαν τα χρόνια, μόνο θυμάμαι ότι με βοήθησε πολύ στην αρχή της καριέρας μου. Για την ακρίβεια, άλλοτε με βοήθησε και άλλοτε όχι, εννοώντας ότι υπήρχαν στιγμές που μου έβαζε και τρικλοποδιές. Επιλέγω να κρατήσω μόνο τα θετικά, γιατί έχω περάσει πολύ όμορφα μαζί του και με τα αδέρφια του.

Αν το συναντούσες, θα του μιλούσες;

Θεωρώ πως ναι, αλλά να κάνετε την ίδια ερώτηση και στον ίδιο.

Θα ξανά συνεργαζόσουν μαζί του;

Νομίζω ότι αυτό, πριν τελειώσουμε και οι δυο την καριέρα μας, θα συμβεί. Για την ακρίβεια, το πιστεύω ακράδαντα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Οι διαφορές μας ήταν ανταγωνιστικές και μόνο και μάλιστα από πλευράς μου όχι τόσο, όσο από τον ίδιο. Και λογικά να το πάρεις, εγώ δεν είχα τη δύναμη να τον ανταγωνιστώ, εφόσον αυτός ήταν ήδη φίρμα. Επομένως, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι δικό μου το θέμα που δεν μιλάω με τον Τάκη, αλλά δικό του. Είμαστε δυο μανάβικα στην ίδια γειτονιά, λογικό… όπου γειτονιά εννοώ την Ελλάδα.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ