2022-03-10 15:24:11
Φωτογραφία για Διακοσμήσεις Τοίχου με ...Παιδικές Ζωγραφιές
Οι πιο μοναδικοί και ανεκτίμητοι ...πίνακες.

Οι ζωγραφιές - χειροτεχνίες  των παιδιών, πέρα της αναμνηστικής - συναισθηματικής τους αξίας όσο μεγαλώνουν, μπορούν και αισθητικά σαν κάδρα να προσφέρουν στους χώρους του σπιτιού και όχι μόνο στο παιδικό δωμάτιο και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τις αξιοποιήσετε διακοσμητικά. 



Συγκεντρώστε τις παιδικές ζωγραφιές - χειροτεχνίες και δημιουργείστε σε ένα σημείο μια μικρή "έκθεση" που μπορεί να λειτουργήσει σε ένα χώρο πολύ πιο όμορφα από οποιοδήποτε άλλο κάδρο.  



Προτιμήστε τρόπους που να σας επιτρέπουν εύκολα να τις αντικαταστήσετε με άλλες, αφού τα πιτσιρίκια σχεδόν καθημερινά φέρνουν σπίτι και ένα καινούργιο τους ...έργο, όπως απλές μεταλλικές ράγες τοίχου ή και απλό σκοινί, απ΄όπου με πιαστράκια, μανταλάκια κλπ.  μπορείτε να τις κρεμάσετε,  κολλήστε τα χαρτιά-χαρτόνια στον τοίχο με blue tack ώστε πανεύκολα να μπορούν να ξεκολλήσουν χωρίς να αφήσουν σημάδια, δημιουργείστε ζωγραφιστές ...κορνίζες γύρω από τα χαρτιά-χαρτόνια με κηρομπογιές, νερομπογιές, ακρυλικά χρώματα ή αυτοκόλλητες διακοσμητικές ταινίες κλπ

. ή διαμορφώστε στον τοίχο έναν μαυροπίνακα που με κιμωλίες θα μπορείτε πολύ εύκολα να αλλάξετε εκτός από τις ζωγραφιές και τις "κορνίζες" και επιλέξτε τα πιο εντυπωσιακά τους έργα για να τα τοποθετήσετε σε κανονικά κάδρα.

Eίναι σίγουρο ότι κανένας άλλος πίνακας, πόστερ κλπ. δεν θα μπορεί να συγκριθεί μαζί τους :) ενώ φυσικά οι παιδικές χειροτεχνίες και ζωγραφιές είναι ο πιο απλός και όμορφος τρόπος για τους τοίχους στα δωμάτια των παιδιών, όπου μπορείτε και αποκλειστικά να τις χρησιμοποιήσετε, για την διακόσμηση των τοίχων, δημιουργώντας μία ή περισσότερες ...εκθέσεις με δικά τους μόνο έργα. 



Δείτε και 100+ Ιδέες για Διακοσμήσεις Τοίχου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ