2022-03-16 13:30:03
Φωτογραφία για Αργύρης Παπαργυρόπουλος για Παντελή Καναράκη: «Θα έπρεπε να υπάρχει μέριμνα γι’ αυτά τα παιδιά»

Ο Παντελής Καναράκης φωτογραφήθηκε ως Ιησούς Χριστός, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και σχόλια. Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ερωτηθείς για το θέμα, έδωσε απαντήσεις που φτάνουν στα άκρα…

Μεταξύ άλλων, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος δήλωσε και τα εξής: «Θα μπορούσα να μιλήσω με πολύ άσχημα λόγια γι’ αυτόν τον άνθρωπο… Θα έπρεπε να τα προσέξουν αυτά τα παιδιά, να υπάρχει μέριμνα από μικροί που είναι ακόμα. Όταν βλέπεις και έχει μια ιδιαιτερότητα το άτομο αυτό, προσπάθησε να το βοηθήσεις προς το σωστό μέρος να πάει και όχι να το απελευθερώσεις αυτό το παιδάκι. Να βλέπουν και τα άλλα παιδιά και τα μικρά παιδιά αυτά που γίνονται.

Μου κακοφαίνεται. Δεν ξέρω, ίσως είμαι από μια σχολή που μεγάλωσε διαφορετικά η δική μας ηλικία και μακάρι να «φύγουμε» γρήγορα, να μην προλάβουμε να δούμε και άλλα χειρότερα. Αλλά, δεν είναι μαθημένος ο Έλληνας έτσι. Εμένα σαν άντρα, στο φύλο μου, με προσβάλουν όλα αυτά.



Θα προτιμούσα να βγει με μια φούστα, να βγει όπως θέλει ντυμένος, παρδαλός, στον δρόμο. Δεν το επιτρέπω όμως να το κάνει αυτό στη θρησκεία μου. Εάν ήθελε αυτός να βγει να προκαλέσει ας ντυνόταν η αμαρτωλή Μαγδαληνή. Δεν ήταν ανάγκη να φτάσει να κάνει τον Θεάνθρωπο».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ