2022-03-17 21:47:48
Φωτογραφία για Το Λευκό Περιστέρι» στις ράγες της Ευρώπης.
Ο πόλεμος μπορεί να κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα στις μέρες μας, όμως η λέξη ειρήνης κυκλοφορεί στις ράγες. Από σήμερα, μια «μηχανή λευκού περιστεριού» κάνει τον γύρο της Ευρώπης. Μια ελάχιστη  κίνηση ειρήνης στο διαδίκτυο και όχι μόνο», λέει η πρωτοβουλία TX Logistik.

Της Majorie van Leijen

Ο Γερμανός σιδηροδρομικός μεταφορέας έφτιαξε μια από τις ελκτικές μηχανές του με λευκό χρώμα, με τις ελπιδοφόρες λέξεις «Κίνημα Ειρήνης – Για το μεγαλύτερο καλό στον κόσμο και την Ευρώπη». Η μηχανή βγήκε στις γραμμές την Πέμπτη 17 Μαρτίου.

«Το δικό μας «άσπρο περιστέρι» υποτίθεται ότι δίνει σημάδι ελπίδας αυτές τις μέρες. Ταυτόχρονα, υποστηρίζει την άνευ όρων θέληση να κάνουμε τη διαφορά, η οποία μπορεί επίσης να γίνει αισθητή σε όλη την εταιρεία μας. Αν συνεισφέρουμε όλοι, ο καθένας στο πλαίσιο των προσωπικών μας δυνατοτήτων, θα δημιουργηθεί κάτι σπουδαίο και μοναδικό», αναφέρει ο Γερμανός σιδηροδρομικός φορέας.


Άλλες διασκεδαστικές εγκαταστάσεις και τρένα

Η TX Logistik, θυγατρική του Ομίλου Mercitalia (που είναι με τη σειρά του θυγατρική της Ferrovie delle Stato Italiane), έχει ιστορικό ενδιαφέροντος στις μηχανές. Πρόσφατα, σε μια από τις μηχανές της έβαλε πράσινο με το κείμενο «Η καρδιά μας χτυπά πράσινο».

Δεν είναι ασυνήθιστο για τους φορείς να διαδίδουν ένα μήνυμα με μια ειδική φράση. Ένα πολύ γνωστό παράδειγμα είναι το Noah's Train, μια πρωτοβουλία της Rail Freight Forward. Αυτό ήταν ένα ολόκληρο τρένο ζωγραφισμένο με μηνύματα που προωθούν τη στροφή προς τον σιδηρόδρομο, και ονομαζόταν επίσης το μεγαλύτερο κινητό έργο τέχνης. Έφυγε από την Πολωνία τον Δεκέμβριο του 2018 και ταξίδεψε στην Ευρώπη για ένα χρόνο.

railfreight.com

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ