2022-03-19 17:00:05
Φωτογραφία για Οι σκέψεις του Μέσι για το μέλλον του



Ο αποκλεισμός της Παρί Σεν Ζερμέν από τη συνέχεια του Champions League προκάλεσε τριγμούς στο οικοδόμημα των πρωτευουσιάνων. Όλα τα μεγάλα ονόματα βρέθηκαν στο… στόχαστρο των οπαδών. Φυσικά δεν γλίτωσε και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος φέτος δεν έχει καταφέρει να πάρει στις πλάτες του την ομάδα όπως περίμεναν στο Παρίσι. 

Ακόμη και για το μέλλον του ακούστηκαν πολλά και πως το καλοκαίρι θα εγκατέλειπε την πόλη του φωτός. Ο Αργεντινός από την πλευρά του δεν σκοπεύει να αφήσει την Παρί Σεν Ζερμέν. Έχει ένα συμβόλαιο κλειστό για δύο χρόνια με οψιόν γι' ακόμα ένα κάτι που είναι στο χέρι του κλαμπ για να ενεργοποιηθεί. Όλα δείχνουν ότι ο Εμπαπέ θα φύγει από την Παρί για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το κλίμα για τον Νεϊμάρ είναι πολύ βαρύ. Με αυτές τις προϋποθέσεις το πιθανότερο είναι πως τη νέα αγωνιστική περίοδο ο ρόλος του Αργεντινού θα αλλάξει. Τη φετινή σεζόν ο Μέσι παίζει περισσότερο ως πλέι μέικερ παρά ως επιθετικός
. Αγωνίζεται πιο πίσω και χτίζει το παιχνίδι για τον Εμπαπέ, γεγονός που έχει παίξει τον ρόλο του. Ακόμα αναμένονται αρκετές αλλαγές στην Παρί και φυσικά έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα είναι ο νέος προπονητής. Το πιθανότερο είναι πως ο Αργεντινός θα μείνει και τον δεύτερο χρόνο του στο Παρίσι. Όπως γράφει και η Marca έχει ήδη στο μυαλό του το επόμενο Champions League και είναι ένα στοίχημα για τον ίδιο να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή. Σε όλα αυτά προσθέστε πως στο μυαλό του έχει και το Παγκόσμιο Κύπελλο του Νοεμβρίου. Λογικά θα είναι η τελευταία του συμμετοχή στη διοργάνωση και δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγή ομάδας.

athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ