2022-03-19 16:13:25
Φωτογραφία για Ιωάννης Αθανασόπουλος: Τι έχει αλλάξει στη ζωή του μετά τις Άγριες Μέλισσες

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Θάνο Ξάνθο. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την αλλαγή στη ζωή του μετά τις Άγριες Μέλισσες, τονίζοντας πως η επόμενη τηλεοπτική δουλειά ίσως έρθει πιο δύσκολα, λόγω του Γιάννου που υποδύθηκε στη σειρά του ΑΝΤ1.

Τι άλλαξε στη ζωή σου, μετά τις Άγριες Μέλισσες;

Οι απαιτήσεις μου, στο επαγγελματικό κομμάτι είναι μεγαλύτερες και στο προσωπικό, δεν έχει αλλάξει κάτι. Απολαμβάνω την αγάπη του κόσμου, που με φωνάζει ακόμη «Γιάννο» στον δρόμο. Θα ήθελα μετά από χρόνια να είμαι ο Ιωάννης Αθανασόπουλος και όχι ένας «Γιάννος». Είμαι πολύ ευγνώμων, γιατί αυτή η δουλειά με ανέδειξε και μέσω του ρόλου, έρχονται άνθρωποι στο θέατρο να με δουν και μπορεί να προκύψει κάτι μελλοντικά.

Μέσα από το τόσο μεγάλο «κύμα» αγάπης, έπιασες ποτέ τον εαυτό σου να νιώθει κάποια έπαρση;

Όχι. Τι σημαίνει ψωνίζομαι; Όποιος είναι ψώνιο θεωρώ ότι έχει μέσα του πολλά θέματα να λύσει. Ειδικά, στην Ελλάδα δεν νομίζω να έχει κανείς το δικαίωμα να αισθάνεται ψώνιο. Δεν έχω ψωνιστεί, γιατί τα πράγματα έχουν έρθει δύσκολα σε εμένα κι έχω απολαύσει ακόμη και τις δυσκολίες. Δεν μου ήρθε κάτι από τη μία στιγμή, στην άλλη.

Η επόμενη τηλεοπτική σου δουλειά, θα έρθει πιο εύκολα λόγω των Άγριων Μελισσών;

Θεωρώ ότι ίσως έρθει και πιο δύσκολα, γιατί υποδύθηκα έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο στη σειρά. Θέλω πάρα πολύ να κάνω καλή τηλεόραση, όπως στις Άγριες Μέλισσες και να υποδυθώ κάτι διαφορετικό. Μέσα μου ξέρω ότι μπορεί και να μην έρθει σύντομα αυτό, ανάλογα τη στιγμή και το να σε εμπιστευτεί ο άλλος. Την επιτυχία στη σειρά, την κέρδισα και την απολαμβάνω στο θέατρο, όπου έχω πολύ ωραίες προτάσεις. Δεν έχει έρθει ακόμη αυτό που εγώ θέλω τηλεοπτικά. Θα ήθελα πολύ να κάνω και σινεμά κι εύχομαι να συμβεί.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ