2022-03-20 15:00:05
Φωτογραφία για Δημήτρης Πανόπουλος κατά της Πρωτογεράκη: «Με ποιο δικαίωμα θα είχες αυτοδικήσει πριν; Αυτό έχεις να πεις ως δικηγόρος;»

Ο Δημήτρης Πανόπουλος, στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» δεν άντεξε και ξέσπασε κατά της Βίκυς Πρωτογεράκη για τις δηλώσεις που έκανε η ίδια για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Η κυρία Πρωτογεράκη είναι και δικηγόρος, δεν είναι μόνο ηθοποιός. Θίγει τους συναδέλφους της σε δύο χώρους ταυτόχρονα. Θίγει τους ηθοποιούς για όλο αυτό που έχει γίνει, θίγει και τους δικηγόρους που προσπαθούν μέσα στο δικαστήριο να βγάλουν μια άκρη. Λέει “θα είχα αυτοδικήσει πριν”. Με ποιο δικαίωμα θα είχες αυτοδικήσει πριν; Αυτό έχεις να πεις ως δικηγόρος; Ότι θα είχες αυτοδικήσει;», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πανόπουλος.





Ο Δημήτρης Πανόπουλος είπε επίσης: «Και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοιες δηλώσεις, έχει κάνει και για τον Δημήτρη Λιγνάδη αντίστοιχες δηλώσεις. Και μάλιστα έλεγε για τον Λιγνάδη “να περιμένει στη φυλακή την καταδικαστική απόφαση γιατί έτσι κι αλλιώς καταδικαστική θα είναι εξαιτίας του κλίματος που έχει δημιουργηθεί”. Προδικάζει κιόλας! Και φαίνεται ότι είναι ανάξια να έχει δημόσιο λόγο».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ