2022-03-22 18:12:03
Φωτογραφία για Κουρούμπαλης: «Αν κάνεις επιτυχία, υπάρχεις. Αν δεν κάνεις επιτυχία, σου λένε 'έχουμε πολύ καιρό να σε δούμε στην τηλεόραση'»



Καλεσμένος στην "Κυψέλη” βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Δημήτρης Κουρούμπαλης. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον επιτυχημένο ρόλο του στη γνωστή σειρά "10 λεπτά κήρυγμα”.

Ο γνωστός ηθοποιίος ανέφερε αρχικά: "Δεν την ψώνισα περισσότερο από ότι ήδη ήμουν με την πάρτη μου. Ήμουν πολύ αλαζόνας. Έλεγα το 'χω, το κάνω πολύ καλά και ανταγωνιστικός. Όταν άρχισε να με αναγνωρίζει ο κόσμος στον δρόμο κατάλαβα ότι μάλλον η τηλεόραση το κάνει αυτό, δεν το κάνω εγώ, οπότε είπα κάτσε λίγο ήσυχα. Εστίασα στις σχέσεις με τους φίλους μου, τις σχέσεις που είχα από το πανεπιστήμιο. Έκανα πολύ ισχυρό focus εκεί και στο να τελειώσω το πανεπιστήμιο και τη δραματική σχολή”.

Για το πως βρέθηκε στον ρόλο του Λεωνίδα στην επιτυχημένη σειρά του MEGA αποκάλυψε: "Δεν είχα τελειώσει τη δραματική. Πήγα σε οντισιόν. Έψαχναν δυο μήνες και πήγα την τελευταία Παρασκευή

. Είχαν βρει έναν υποψήφιο και πήγα εγώ και είπαν δεν θα δούμε άλλους” και συμπλήρωσε: "Κατάλαβα τότε πως είναι η επιτυχία στην τηλεόραση και πως μάλλον πρέπει να επενδύσω σε άλλα πράγματα που κάνω γιατί αυτό έρχεται και φεύγει έτσι. Πρέπει να επενδύσω σε πράγματα που θα μπορούν να με κρατήσουν ζωντανό περισσότερο από την επιτυχία της τηλεόρασης. Αν κάνεις επιτυχία υπάρχεις, αν δεν κάνεις επιτυχία, σου λένε 'έχουμε πολύ καιρό να σε δούμε στην τηλεόραση'. Κι εγώ το τελευταίο μου σήριαλ ήταν το 2020 εν μέσω πανδημίας. Δεν έχουν ιδέα πόσοι υπερεπιτυχημένοι άνθρωποι στο θέατρο δεν έχουν κάνει επιτυχία στην τηλεόραση. Σε αυτούς υποβάλω τα σέβη μου και λέω πως χαίρομαι που υπάρχετε και κάνετε τέχνη. ”



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πότε κάνει πρεμιέρα;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πότε κάνει πρεμιέρα;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ