2022-03-24 20:00:03
Φωτογραφία για Θεαματική η βελτίωση του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο της Super League



Θεαματική είναι η βελτίωση του ΠΑΟΚ στα μισά της αγωνιστικής σεζόν 2021-2022. Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε να βρει τα πατήματά του και να συνδυάσει τις ευρωπαϊκές με τις εγχώριες υποχρεώσεις του. Το "μεντάλιτι" μπήκε στην ψυχοσύνθεση της ομάδας και ξεκίνησε ένα εντυπωσιακό σερί στη Super League.

Αξιοσημείωτοι είναι οι αριθμοί του ΠΑΟΚ αν συγκρίνουμε τον πρώτο με τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Οι "ασπρόμαυροι" ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο της Super League, έχοντας δεχθεί 18 (!) γκολ, ενώ στον δεύτερο γύρο ήταν τρεις φορές λιγότερα, διότι είχαν μόλις έξι γκολ παθητικό! Μάλιστα, η ομάδα του Λουτσέσκου ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στον πρώτο γύρο έχοντας επτά νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες, τη στιγμή που στον δεύτερο μισό της κανονικής διάρκειας είχε εννιά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μηδέν ήττες! Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Ο Δικέφαλος παρουσιάστηκε σοβαρός και κυνικός στα παιχνίδια του δευτέρου γύρου
. Ήξερε τι ήθελε και έπαιζε με στόχο να πάρει τη νίκη απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Η στιβαρή άμυνα έδωσε αρκετά αποτελέσματα, έτσι ώστε να εδραιωθεί η ομάδα στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να απέχει αρκετά από τους διώκτες της. Ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε σημαντικά μετά τον περασμένο Δεκέμβριο τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Σίγουρα η άμυνα είναι το "κλειδί" για τους "ασπρόμαυρους", διότι έγινε περισσότερο διεκπεραιωτικός στο πρωτάθλημα, παίζοντας καλή άμυνα και παίρνοντας αποτελέσματα ακόμη και στα δύσκολα παιχνίδια.

Πηγή: inpaok.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ