2022-03-27 17:34:08
Φωτογραφία για Ιάσονας Μανδηλάς: «Ξέρω πόσο στενάχωρο είναι στο σχολείο να σε βρίζουν ή να σε χτυπάνε στον δρόμο»Στην κάμερα του «Τι λες τώρα» μίλησε την Κυριακή ο Ιάσονας Μανδηλάς όπου, μεταξύ άλλων, πήρε θέση για το coming out που έκανε σχετικά με την σεξουαλική του ταυτότητα.

Ειδικότερα, ο Ιάσονας Μανδηλάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουν περάσει μήνες και συνεχίζω να λαμβάνω πάρα πολλά θετικά μηνύματα και είμαι τόσο χαρούμενος και περήφανος για τον εαυτό μου που πήρα αυτή την πολυπόθητη βαθιά ανάσα και μίλησα για κάτι τόσο προσωπικό, το οποίο όμως έχει αντίκτυπο στην κοινωνία μας. Ζούμε σε μια κοινωνία η οποία έχει πολλά προβλήματα και τα αρνητικά σχόλια ευτυχώς δεν με αγγίζουν γιατί ήμουν και πολύ προετοιμασμένος ότι θα υπάρχουν».

«Μου έστειλαν μήνυμα πάρα πολλά παιδιά και, επειδή ξέρω πόσο στενάχωρο είναι στο σχολείο να σε βρίζουν ή κάποια παιδιά να τα χτυπάνε στον δρόμο, νιώθω αυτό τον ψυχολογικό πόλεμο που δέχεσαι και μόνιμα προσπαθείς να είσαι κάπως αλλιώς για κάποιον άλλον επειδή έτσι σου έχουν μάθει. Σου έχουν μάθει ότι αυτό που είσαι δεν είναι αρκετό και θα έπρεπε να αλλάξεις επειδή κάποιους άλλους τους ενοχλείς».«Το ήξεραν όλοι οι δικοί μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Με υποστήριζαν πάρα πολύ από την πρώτη στιγμή αν και περάσαμε τις φάσεις μας για να ξανασυστηθούμε» Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ