2022-03-27 18:38:37
Φωτογραφία για Βότανα και τροφές που επιβεβαιωμένα, σκοτώνουν τα καρκινικά βλαστοκύτταρα.
Στις Εθνικές Ιατρικές Βιβλιοθήκες του κόσμου, υπάρχουν χιλιάδες μελέτες σχετικά με φυσικές ουσίες των τροφών και των βοτάνων που έχουν πειραματικά επιβεβαιώσει την αντικαρκινική τους δράση.

Υπάρχουν χιλιάδες φυσικές ενώσεις που έχουν μελετηθεί με αποδεδειγμένη αντικαρκινική δράση, αλλά μόνο ένα μικρό υποσύνολο από αυτές έχει αποδειχθεί ότι στοχεύουν και σκοτώνουν τα καρκινικά βλαστοκύτταρα που βρίσκονται στο ρίζα κακοήθειας καρκίνου. 

Ο κουρκουμάς, για παράδειγμα, έχει την ιδιότητα να στοχεύει μόνο την καρδιά των καρκινικών όγκων.

Η κύρια πολυφαινόλη του πανάρχαιου βοτάνου, η κουρκουμίνη, έχει την ικανότητα να στοχεύει επιλεκτικά τα καρκινικά βλαστοκύτταρα, τα οποία βρίσκονται στη ρίζα της κακοήθειας του καρκίνου, ενώ έχουν μικρή έως καθόλου τοξικότητα στα φυσιολογικά βλαστοκύτταρα, τα οποία είναι απαραίτητα για την αναγέννηση των ιστών και τη μακροζωία.

Πιο πρόσφατα, το τζίντζερ βρέθηκε σε προκλινική έρευνα ότι περιέχει μια ένωση έως και 10.000 φορές πιο αποτελεσματική από φάρμακο χημειοθεραπείας στη θανάτωση βλαστικών κυττάρων του καρκίνου του μαστού.. 

Η μελέτη που δημοσιεύτηκε στο PLoS αποκαλύπτει ότι ένα Επιστημονικές ανασκοπήσεις εντοπίζουν 25 από τις κορυφαίες τροφές και βότανα που σκοτώνουν τα καρκινικά βλαστοκύτταρα πιο έξυπνα από τη χημειοθεραπεία και την ακτινοβολία.

read more:https://botanologia.gr/votana-kai-trofes-poy-epivevaiomena-skotonoyn-ta-karkinika-vlastokyttara/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ