2022-04-01 15:00:08
Φωτογραφία για Χρύσα Ρώπα για Θανάση Λάλα: «Όλος ο κόσμος ήξερε ότι ήταν ένας άνθρωπος με παράλληλες ζωές»



Στην εκπομπή Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια φιλοξενήθηκε η Χρύσα Ρώπα, η οποία μίλησε για το γάμο της με τον Θανάση Λάλα και το τέλος του.

«Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μας κατά τις οποίες κάποιος δίπλα μας νομίζει ότι είναι ένας μικρός θεός. Τραβήξαμε την προσοχή ως ζευγάρι, εξαιτίας της θέσης που είχε. Αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο και στο δικό μου επάγγελμα. Απέκτησα φίλους, αλλά και εχθρούς, απ’ όλο αυτό. Ήταν για κακό αυτό» είπε η Χρύσα Ρώπα.

«Όλος ο κόσμος ήξερε ότι ήταν ένας άνθρωπος με παράλληλες ζωές, παράλληλες σχέσεις και ήμουν η τελευταία που το έμαθα. Η αλήθεια ήταν ότι υπήρχαν κάποιες ανακαλύψεις, αλλά ήταν αυτό το εντάξει. Θα το δούμε έλεγα. Εμείς δεν έχουμε καμιά επικοινωνία, καθόλου δεν επιθυμώ επικοινωνία μαζί του. Από τη ζωή μου βγάζω τους ανθρώπους που είναι χειριστικοί απέναντί μου. Είναι ένα είδος ασθένειας και λέγεται ναρκισσιστική διαταραχή. Κατά τη γνώμη μου πιστεύω ότι έπεσα σε μια τέτοια περίπτωση. Δεν μπορείς να ξεφύγεις. Χειραγωγούσε το παιδί μου. Ήμουν σε μια φυλακή, σε ένα πράγμα που έπρεπε να σώσω τη σχέση με το παιδί μου. Εγώ ήμουν η τρελή» ανέφερε η Χρύσα Ρώπα.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ