2022-04-01 19:00:04
Φωτογραφία για Δικαίωση του Μάρκου Σεφερλή στη δικαστική διαμάχη με την Έλενα Ακρίτα

 Δικαιώνεται ο Μάρκος Σεφερλής στη δικαστική διαμάχη του με την Έλενα Ακρίτα. Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός που είχε μια δικαστική διαμάχη με την Έλενα Ακρίτα έπειτα από άρθρο της που τον προσέβαλε, βγήκε δικαιωμένος από το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Σύμφωνα με την επίσημη απόφαση του Πρωτοδικείου η Έλενα Ακρίτα θα πρέπει να καταβάλλει 8.000 ευρώ αποζημίωση στον Μάρκο Σεφερλή. Ωστόσο, δεν έγινε δεκτό το αίτημα του Μάρκου Σεφερλή περί φυλάκισής της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση αναφέρεται ότι η Έλενα Ακρίτα «υποχρεώνεται να καταβάλλει εις ολόκληρον στον ενάγοντα το ποσό των 8.000 ευρώ με νόμιμο τόκο από την επόμενη της επίδοσης της αγωγής και μέχρι την ολοσχερή εξόφληση».

Όσον αφορά στο αίτημα του Μάρκου Σεφερλή περί φυλάκισης της Έλενας Ακρίτα, αναφέρεται στην απόφαση ότι απορρίπτεται. «Το παρεπόμενο αίτημα περί απαγγελίας της προσωπικής κράτησης τυγχαίνει απορριπτέο, ως ουσιαστικά αβάσιμο, καθόσον σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 1047 παρ. 2 ΚΠολΔ, δεν επιτρέπεται η διάταξη προσωπικής κράτησης για απαίτηση μικρότερη των 30.000 ευρώ., όπως εν προκειμένω, λαμβάνοντας υπόψιν ότι η επιδικαζόμενη με την παρούσα απόφαση αξίωση του εναγόντος υπολείπεται του ανώτερου χρηματικού ποσού».

okmag.grΠηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ