2022-04-04 19:23:18
Φωτογραφία για Αναβλήθηκαν τα θέματα του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού 2022, λόγω δύο σχετικών εισηγήσεων της Οικονομικής και Διοικητικής Υπηρεσίας και της Τεχνικής Υπηρεσίας.

 



Μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου της Τετάρτης 30 Μαρτίου, με θέματα το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του 2022 και την συντονισμένη απουσία σύσσωμης της αξιωματικής και της ελάσσονας αντιπολίτευσης και των πέντε ανεξάρτητων συμβούλων, πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης, τα θέματα επανήλθαν σήμερα, αλλά οδηγήθηκαν σε αναβολή, λόγω δύο σχετικών εισηγήσεων της Οικονομικής και Διοικητικής Υπηρεσίας και της Τεχνικής Υπηρεσίας, όπως σχετικά ανέγνωσε η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Χριστίνα Τάπραντζη, που αφορούσαν την εναλλακτική πρόταση Τεχνικού Προγράμματος που κατέθεσαν όλοι μαζί σε συνεργασία, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γαλούνης Ερωτόκριτος, Στάικος Παναγιώτης, Γκόλιας Παναγιώτης, Ζώγας Νικόλαος και Λαϊνάς Κωνσταντίνος.

Το Τεχνικό Πρόγραμμα θα επανέλθει στην Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου, ώστε να υπάρξει εναρμόνιση του με τις παρατηρήσεις των υπηρεσιών του Δήμου Ξηρομέρου και την σχετική ΚΥΑ των Προϋπολογισμών για το οικονομικό έτος 2022.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της ανακοίνωσης της Προέδρου, με από κάτω τις δύο σχετικές επίσημες εισηγήσεις των δύο υπηρεσιών του Δήμου Ξηρομέρου, όπως μοιράστηκαν τα σχετικά επίσημα έγγραφα στα mails όλων των δημοτικών συμβούλων και τα εξασφαλίσαμε και εμείς από αυτούς.

mytikaspress.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ