2022-04-06 17:03:18
Φωτογραφία για Ο Λιάγκας θέλει να πάρει μαζί του τη Φωτεινή...

 



Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως τραβούν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά για δεύτερη φορά. Απαξ και το θέμα της ανανέωσης το συμβολαίο τους με τον ΑΝΤ1 θεωρείται δεδομένο αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι πως θα συνυπάρξουν πλέον στο ίδιο κανάλι από τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν δεν θα είναι στην ίδια εκπομπή. Η Φαίη Σκοδρά θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά, την ψυχαγωγία και ο Γιώργος Λιάγκας αυτό που πραγματικά θέλει, την ενημέρωση. Aλλωστε, όχι μόνο θέλει αλλά και σύμφωνα με τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή, μπορεί να το υποστηρίξει.

Αυτό που μένει να ξεκθαρίσει όπως σας έχω επαναλάβει και άλλη φορά είναι πως θα διαμορφωθούν οι ζώνες γεγονός που θα προκύψει από το τι απόφαση θα πάρει ο Γιώργος Παπαδάκης για την εκπομπή του

. Γιατί ναι μεν ο “δάσκαλος” συνεχίσει τελικά για ακόμη μια χρονιά και δεν κατεβάζει μικρόφωνα αλλά θεωρείται σχεδον σίγουρο ότι το “Καλημέρα Ελλάδα” δεν θα έχει την ίδια διάρκεια. Συγκεκριμένα, ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι ο Γιώργος Παπαδάκης να μπαίνει στην τηλεοπτική αρένα νωρίτερα, στις 5 και να τελειώνει νωρίτερα, παραδίδοντας σκυτάλη στον Γιώργο Λιάγκα, ενώ αμέσως θα ακολουθεί το “Πρωινό”. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος έχει ληδη ξεκινήσει επαφές με δημοσιογράφους. Συγκεκριμένα, προσέγγισε πρόσφατα τον δημοσιογράφο Διονύση Θανάσουλα από το “Πρώτο Θέμα”, ο οποίος μάλιστα επισκέφτηκε την εκπομπή ως καλεσμένος για το θέμα της διαθήκης του Γιώργου Τράγκα που αποκάλυψε στην εφημερίδα. Ακολούθησε ραντεβού μεταξύ των δυο. Επίσης, ο Γιώργος Λιάγκας θέλει να τον ακολουθήσουν τόσο ο Τάσος Τεργιάκης όσο και η Φωτεινή Πετρογιάννη ενώ αν συμβεί αυτό η Φαίη Σκορδά θα πρέπει να ξαναστήσει εκ νέου την εκπομπή.

tinasmess.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ