2022-04-11 15:00:04
Φωτογραφία για Ο Κρέσπο γράφει ιστορία στον ΠΑΟΚ



Ιστορία γράφει ο ΠΑΟΚ φέτος στο Conference League, έχοντας φτάσει στα προημιτελικά του θεσμού και έχει ακόμη έναν αγώνα, προκειμένου να διεκδικήσει μια θέση στους "4" του θεσμού. Σημαντική είναι η παρουσία πολλών παικτών, οι οποίοι με αυτοθυσία έχουν προσπαθήσει σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς να διεκδικήσουν τη νίκη. Ένας από αυτούς είναι και ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, που έχει πιάσει ένα ορόσημο με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου κι ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, έχει συμπληρώσει 47 συμμετοχές ευρωπαϊκές συμμετοχές με τον Δικέφαλο, εκ των οποίων οι 39 είναι 90λεπτες, ενώ έχει αγωνιστεί 120 λεπτά στη ρεβάνς με τη Μίντιλαντ για τα Play off του Conference League
. Ο Κρέσπο έγινε ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκές συμμετοχές, ξεκινώντας ως βασικός σε 47 ευρωπαϊκούς αγώνες! Σχεδόν από την πρώτη στιγμή που ενσωματώθηκε ο Κρέσπο στο ρόστερ του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2016, έγινε βασικός αμυντικός της ομάδας. Παρόλα αυτά, μέσα στις 47 αυτές ευρωπαϊκές συμμετοχές του δεν έχει αγωνιστεί βασικός μόνο ως στόπερ! Αξιοσημείωτο είναι πως ο 35χρονος Ισπανός έχει αγωνιστεί τέσσερις φορές ως αριστερό μπακ στους αγώνες με Βασιλεία, Σπαρτάκ Μόσχας, Αϊντχόφεν και Γρανάδα, όντας στην αρχική σύνθεση της ομάδας. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί και στο δεξί άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Ειδικότερα, έχει παίξει ως δεξιός μπακ σε τρία ευρωπαϊκά ματς με Κοπεγχάγη και Κράσνονταρ (σε εντός και εκτός έδρας). Λίγο πιο πίσω σε συμμετοχές βρίσκεται και ο Αντρέ Βιεϊρίνια, έχοντας 43 ευρωπαϊκές συμμετοχές, εκ των οποίων στις 38 βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα του Δικεφάλου. 

Πηγή: inpaok.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ