2022-04-11 18:40:06
Φωτογραφία για Δύο απώλειες από το «Χαμογέλα και πάλι» με προορισμό το «Αsian Express»

 



Πρόωρο «αντίο» θα πει ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο «Χαμογέλα και πάλι» αφού – σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com – μετά το Πάσχα δεν θα τον βλέπουμε στο πάνελ της εκπομπής. Δεν πρόκειται φυσικά για κάποια «απομάκρυνση» αλλά για μια απόφαση του ίδιου του Κωνσταντίνου ο οποίος είπε το «ναι» στην πρόταση που του έκαναν οι άνθρωποι του Star για να λάβει μέρος στο πολυσυζητημένο “Asia express”. Η ταξιδιωτική εκπομπή του σταθμού, έχει μπει στην τελική ευθεία και σύντομα θα αρχίσουν τα γυρίσματα με αποτέλεσμα όλα τα ζευγάρια να ετοιμάζουν σιγά – σιγά τις βαλίτσες τους.

Έτσι, λοιπόν, και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος είχε ενημερώσει από νωρίς τους συνεργάτες του στο «Χαμογέλα και πάλι» τόσο για την πρόταση που δέχτηκε όσο και για την επιθυμία του να την αποδεχτεί θα αποχωρήσει το επόμενο διάστημα από την Ελλάδα. Κατά συνέπεια, αυτές οι μέρες, είναι οι τελευταίες που θα δώσει το παρόν στο πλατό.

Αυτή, όμως, δεν είναι η μόνη «απώλεια» που θα μετρήσει η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της, αφού άλλο ένα μέλος της θα αποχωρήσει λίαν συντόμως για να ακολουθήσει τον Κωνσταντίνο Βασάλο στις .. περιπλανήσεις του στη μακρινή Ασία. Δεν πρόκειται, για κάποιο πρόσωπο που εμφανίζεται μπροστά από τις κάμερες αλλά για τον Φίλιππο Ιωάννου, ο οποίος είναι γνωστός στο Youtube ως Fipster. Ο Φίλιππος είναι υπεύθυνος για τα social στην εκπομπή, καθήκοντα τα οποία και εκείνος θα πρέπει να αφήσει για να γίνει το «ταίρι» του Κωνσταντίνου Βασάλου στο «Asia express».

Το ζευγάρι αυτό αναμένεται να είναι ένα από αυτά που θα ξεχωρίσουν μιας και η χημεία μεταξύ τους είναι πολύ δυνατή και έχουν πολύ χιούμορ. Κάτι άλλο που θεωρείται πολύ πιθανό είναι το “Asia express” να είναι η αρχή της σχέσης του Κωνσταντίνου με το Star καθώς δεν αποκλείεται από Σεπτέμβρη να την δούμε να .. επεκτείνεται.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ