2022-04-13 20:53:08
Φωτογραφία για Christy White: Από τις ερωτικές ταινίες…στις Κάννες!Το ότι η Christy White είναι το πουλέν της Sugarbabes.tv είναι γνωστό, το ότι κάνει θραύση στο εξωτερικό το ξέρουμε επίσης, το ότι μαγεύει το κοινό του «Kinky Opera» κάθε βράδυ μπορεί να το έχουν διαπιστώσει πολλοί επισκέπτες του συγκεκριμένου strip club.

Αυτό, που, όμως μας εξέπληξε θετικά ήταν και μία σημαντική διάκριση που έλαβε, ανεξάρτητη από τον χώρο της ερωτικής βιομηχανίας. Πριν από λίγο καιρό η Christy White έπαιξε έναν από τους πιο σημαντικούς και δύσκολους ρόλους  σε μία mainstream ταινία με τίτλο «New continent» σε σκηνοθεσία Παντελή Παγουλάτου. Έκεί, η όμορφη ηθοποιός απέδειξε πως δεν κάνει σημαντικά βήματα μόνο στις ενήλικες ταινίες, αλλά και στον εμπορικό κινηματογράφο.

Σε αυτό το σπουδαίο καλλιτεχνικό εγχείρημα συμμετείχαν και καταξιωμένοι ηθοποιοί, όπως ο Όθωνας Μεταξάς, ο Χάρης Φραγκούλης, η Μαρία Αρζόγλου και η Θεοδώρα Τζήμου.

Η είδηση-έκπληξη είναι πως η συγκεκριμένη ταινία είναι μία από τις 5 που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο «Marché du Film» του Φεστιβάλ Καννών. Πρόκειται για 5 ταινίες που θα συμμετάσχουν στη δράση «Thessaloniki Goes to Cannes», η οποία θα πραγματοποιηθεί τόσο σε φυσικούς χώρους όσο και διαδικτυακά, στο πλαίσιο του τμήματος «Marché du Film» (17-25 Μαΐου 2022) του Φεστιβάλ των Καννών.

Υπόθεση: Η Νέα Ήπειρος είναι ένα ερωτικό δράμα για τους ανθρώπους που περιφέρονται χωρίς πυξίδα. Γι’ αυτούς που διαρκώς συναλλάσσονται χωρίς κανόνες, φορούν τον ρόλο του «κακού», αλλά στην πραγματικότητα επιβιώνουν σουλατσάροντας ανάμεσα στους πιο κακόφημους δρόμους της πρωτεύουσας. Πάνω από όλα, όμως, είναι μια αδιέξοδη ιστορία αγάπης.

Πηγή: hot-news.grΠηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ