2022-04-18 20:33:59
Φωτογραφία για Τα νέα μαθήματα του Mathesis
Δύο νέα μαθήματα και τρεις επαναλήψεις από τις ενότητες των Ψηφιακών Δεξιοτήτων, του Δικαίου για τον Πολίτη, της Φιλοσοφίας, του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού και της Φυσικής ξεκινούν σήμερα στο Mathesis!

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους συνέβαλαν στην δημιουργία των μαθημάτων αυτών! Οι διδάσκοντες, οι εθελόντριες βοηθοί, οι ομάδες απομαγνητοφωνήσεων και υποτιτλισμού έχουν προσφέρει τον καλύτερό τους εαυτό ώστε το τελικό αποτέλεσμα να αντανακλά την εξαιρετική ποιότητα της δουλειάς τους.

Ευχαριστούμε επίσης τον κύριο και ιδρυτικό δωρητή μας, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (IΣΝ, Stavros Niarchos Foundation), που έχει στηρίξει το Mathesis από το ξεκίνημά του μέχρι σήμερα. Χάρη στη βοήθεια του ΙΣΝ, τα μαθήματά μας μπορούν να προσφέρονται δωρεάν, ενισχύοντας την προσπάθειά μας για εξίσωση των ευκαιριών στην ποιοτική εκπαίδευση, έναν από τους ευγενέστερους στόχους που μια δημοκρατική κοινωνία αξίζει να θέτει στον εαυτό της.


Και τέλος ευχαριστούμε όλες και όλους για τη συμμετοχή σας και τη δημιουργία μιας ζωντανής διαδικτυακής κοινότητας πολιτών, η οποία μας θυμίζει διαρκώς την ύπαρξη μίας διαφορετικής Ελλάδας!

Kαλή αρχή σε όλες και όλους!

1. Νομική Προπαίδεια: Στοιχεία Εισαγωγής στο Δίκαιο για κάθε πολίτη (Νέο), Κ. Ρόκας, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Δικηγόρος Αθηνών και Ρ. Φράγκου, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

https://mathesis.cup.gr/.../course-v1:Law+Law1.1+22B/about

2. Εισαγωγή στο Μicrosoft PowerPoint 2021 (Νέο), Σ. Βαμβάκος, Επικοινωνιολόγος της επιστήμης, δημιουργός της «Καθημερινής Φυσικής»

https://mathesis.cup.gr/.../course-v1:DigitalSkills.../about

3. Ο χρόνος στην Κλασσική Αθήνα (Ε), Β. Κάλφας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

https://mathesis.cup.gr/.../course-v1:Philosophy.../about

4. Έλληνες και Βάρβαροι 2: Αλληλένδετοι πολιτισμοί (Ε), Κ. Βλασόπουλος, Πανεπιστήμιο Κρήτης

https://mathesis.cup.gr/.../course-v1.../about

5. Εισαγωγή στη Σχετικότητα και την Κοσμολογία (Ε), Θ. Τομαράς (1953-2021), Πανεπιστήμιο Κρήτης

https://mathesis.cup.gr/.../course-v1:Physics+Phys2.../about

Η φωτογραφία προέρχεται από το μάθημα «Ο χρόνος στην Κλασσική Αθήνα»
tinanantsou.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ