2022-04-19 15:30:05
Φωτογραφία για Ζήνα Κουτσελίνη: Οι κρούσεις από άλλα κανάλια και το ραντεβού με το Star

 Η Ζήνα Κουτσελίνη, όπως και η Τατιάνα Στεφανίδου και η Αγγελική Νικολούλη, είναι σίγουρα ανάμεσα στις μεγάλες κερδισμένες της φετινής σεζόν.

Η υπόθεση της Ρούλας Πισπιριγκου -που χειρίζονται εξαιρετικά και οι τρεις από τις εκπομπές τους- έχει ανεβάσει τα ποσοστά τους, προκαλώντας «πονοκέφαλο» στους αντιπάλους τους.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό…

Η επικαιρότητα πια ευνοεί τις κοινωνικές εκπομπές και δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν εντάξει ανάλογα ρεπορτάζ στη θεματολογία τους.

Μια κοινωνική εκπομπή σκέφτεται, όπως μαθαίνω, να εντάξει στο νέο του πρόγραμμα ο ΣΚΑΪ. Και βέβαια το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι για να αναλάβει την επιμέλεια αλλά και την παρουσίαση μιας τέτοιας εκπομπής ήταν αυτό της Ζήνας Κουτσελίνη.

Και όχι άδικα αφού η Ζήνα γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο Star.

Είναι λογικό ο ΣΚΑΪ να θέλει να κάνει πρόταση στη Ζήνα για μία τέτοια εκπομπή όταν γνωρίζει ότι είναι πάγια τακτική της παρουσιάστριας να κάνει μονοετή συμβόλαια.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι κάθε χρόνο διαπραγματεύεται από την αρχή τη συμφωνία της με το κανάλι. Το ίδιο λοιπόν αναμένεται να κάνει και φέτος…

Και όπως λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, το Star επιθυμεί αμέσως μετά το Πάσχα να κάνει ραντεβού με τη Ζήνα Κουτσελίνη προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Και η ίδια άλλωστε έχει δηλώσει ότι το κανάλι της είναι η πρώτη της προτεραιότητα στις συζητήσεις.

Παρόλο που συνήθως αυτές οι κουβέντες γίνονται τον Μάιο, στην περίπτωση της Ζήνας η επιθυμία είναι η συμφωνία να κλείσει το συντομότερο δυνατό.

Κι αυτό είναι λογικό γιατί όλοι γνωρίζουν ότι οι μνηστήρες που θα ήθελαν να έχουν στο πρόγραμμα τους μια τόσο πετυχημένη εκπομπή είναι πολλοί…

znews.gr-Γιάννης ΠουλόπουλοςΠηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ