2022-04-19 18:53:56
Φωτογραφία για INSTAGRAM HOMES: Yvonne Purcell



Ένα σπίτι σχεδόν αποκλειστικά διαμορφωμένο με DIY κατασκευές και κομμάτια που προέκυψαν από ανακύκλωση - επαναχρησιμοποίηση παλιών επίπλων και αντικειμένων. 

Boho και εξοχικό ύφος σε εξαιρετικούς συνδυασμούς και μια πολύ ιδιαίτερη αισθητική, σε ένα σπίτι εκατό ετών σε χωριό της ανατολικής ακτής της Ιρλανδίας. 

Σχεδόν το σύνολο των επίπλων - αντικειμένων της διαμόρφωσης, τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων, είναι DIY κατασκευές ή έχουν προκύψει από την ανακύκλωση - αναπαλαίωση και συντήρηση παλιών μεταχειρισμένων επίπλων από παλαιοπωλεία, παζάρια παλιών αντικειμένων ή και από κομμάτια που εντοπίστηκαν πεταμένα στα σκουπίδια. 

Ανάμεσά τους δύο από τα πιο πολυφωτογραφημένα παλαιωμένα τραπέζια του Instagram με χιλιάδες likes, από τους 364 χιλιάδες και πλέον followers του λογαριασμού. 

Αυτό της τραπεζαρίας -παλαιωμένο εξαιρετικά και βαμμένο ανά σημείο σε πράσινο της ελιάς- και το μικρό τραπέζι καφενείου με ανάλογου ύφους ξύλινες καρέκλες τοποθετημένο στην αυλή. 


Οι ζεστές φυσικές αποχρώσεις, τα παλιά αντικειμένα από φυσικά υλικά πολλά εκ των οποίων αρχικά είχαν σχεδιαστεί για άλλες χρήσεις και ασφαλώς το ξύλο είναι τα κυρίαρχα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την πολύ ξεχωριστή αισθητική του σπιτιού. 

Όπως δηλώνει η αυτοαποκαλούμενη upcycler ιδιοκτήτρια του σπιτιού "Δεν ήμουν ποτέ υπέρ των τάσεων της μόδας. Πάντα είχα το δικό του στυλ στο ντύσιμο και το ίδιο ισχύει και για το σπίτι μου".     

Στον λογαριασμό της Yvonne Pursell στο Instagram θα βρείτε πολλές περισσότερες εικόνες και videos από την πραγματικά μαγευτική και απόλυτα vintage ατμόσφαιρα του σπιτιού. 

soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ