2022-04-19 22:25:06
Φωτογραφία για Η ιστορία του σιδηροδρομικού σταθμού Texarkana του Τέξας. Βίντεο
Ρίξτε μια ματιά στον παλιό σταθμό Union στο Downtown Texarkana του Τέξας.

Εδώ είναι ένα υπέροχο εξωτερικό πλάνο του κτιρίου. Παρατηρήστε ότι οι δρόμοι από τούβλα είναι ακόμα άθικτοι μπροστά από αυτή την ιστορική κατασκευή.

Σε αυτήν την εικόνα, μπορείτε να δείτε την απίστευτη οροφή με αυτές τις λεπτομέρειες και αυτά τα φωτιστικά οροφής.

Εδώ βρισκόταν το αστυνομικό τμήμα και το κεντρικό γραφείο όπου διεξήχθη η έρευνα για τις δολοφονίες Phantom Killer.

Αυτά τα πλάνα είναι από τα τρένα που περνούν από τον σταθμό. Όπως μπορείτε να δείτε ο σιδηρόδρομος εξακολουθεί να είναι σε συνεχή χρήση στην Τεξαρκάνα.

tjd postcards Ebay

Αυτή είναι μια καρτ ποστάλ του σταθμού στα χρόνια της ακμής του.

Το βίντεο περιγράφει λεπτομερώς την ιστορία του σταθμού Union Station του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, όπου σχεδόν όλοι οι στρατιώτες που πολέμησαν στην Ευρώπη περνούσαν από αυτόν τον σταθμό. Το βίντεο μιλά επίσης για ένα από τα πιο σκοτεινά περιστατικά της Texarkana στην ιστορία. Αυτό το [aert του βίντεο είναι λίγο ανησυχητικό. Το 1892 ο Έντουαρντ Κόι ένας μαύρος άνδρας δέθηκε σε μια θέση και πυρπολήθηκε εξαιτίας ψευδών κατηγοριών βιασμού από μια λευκή φίλη.


Γνωρίζατε ότι ο πληθυσμός της Τεξαρκάνα από μόλις 2500 άτομα το 1880 σε 10.918 το 1887;

Το Union Station κάποτε ήταν ένα νυχτερινό κέντρο, ένα στριπτιτζάδικο και ένα εστιατόριο. Τώρα είναι απλώς μια υπενθύμιση του τι ήταν στο Texarkana. Με το Grim Hotel και άλλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη μέσα και γύρω από την περιοχή του κέντρου της πόλης, ίσως κάποιος προσπαθήσει να αποκαταστήσει το Union Station σε κάτι για το οποίο μπορούμε όλοι να είμαστε περήφανοι.

kkyr.com

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ