2022-04-20 08:40:08
Φωτογραφία για Γιάννης Κακλέας: «Θα προτιμούσα να σκηνοθετήσω το “Βαθύ λαρύγγι” στο θέατρο από τον Μάρκο Σεφερλή»



Ο Γιάννης Κακλέας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και απάντησε στο αν θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει τον Μάρκο Σεφερλή ή μία… αισθησιακή παράσταση στο θέατρο όπως το «Βαθύ λαρύγγι».

«Έχει γραφτεί για το θέατρο; Θα προτιμούσα να σκηνοθετήσω το “Βαθύ λαρύγγι”».

Ο σκηνοθέτης τοποθετήθηκε και απέναντι στο θέμα των καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση και λεκτική βία, και απαντά στο αν θα συνεργαζόταν με έναν ηθοποιό του οποίου το όνομα έχει ακουστεί σε καταγγελίες.

«Έχω πιάσει τον εαυτό μου να είναι παραπάνω από το κανονικό αυστηρός με τους ηθοποιούς μου. Τώρα, τι θα πει κανονικό δεν ξέρω. Κάνω πολλά λάθη. Κάποτε ήταν μόδα το κάπνισμα στους σκηνοθέτες. Έτσι ήταν και η μόδα του αγριάνθρωπου. Ήταν ρόλος. Υπάρχει και ο ρόλος του σκηνοθέτη»

Με τους ηθοποιούς που δικάζονται  για βιασμούς θα συνεργαζόταν;

«Τι δύσκολη ερώτηση! Δεν θα συνεργαζόμουν, όχι γιατί δεν τους εκτιμώ καλλιτεχνικά αλλά  γιατί υπάρχει μία ηθική κόκκινη γραμμή που αν συμπλεύσω δεν θα είμαι ειλικρινής και καθαρός με τον εαυτό μου. Στο θέατρο όπως και στο κοινόβιο είμαστε πολύ εξομολογητικοί και έχω χάσει λίγο την εμπιστοσύνη μου. Δεν έχω συνεργαστεί μαζί τους ίσως από ένστικτο. Στο θέατρο είναι λίγο πολύ γνωστά κάποια, όχι τα “γερά”. Δεν θα ήμουν καλά στη λειτουργική μου διαδικασία. Δεν θα το έκανα παρόλο που υπήρξαν κάποιοι πολύ ταλαντούχοι και κάποιοι πολύ υπερεκτιμημένοι».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ