2022-04-29 08:00:04
Φωτογραφία για The Masked Singer: Κι όμως ο Νίκος Μουτσινάς προέβλεψε το πρόσωπο πίσω από τη μάσκαΕπέστρεψε στη συχνότητα του ΣΚΑΙ το The Masked Singer, έπειτα από τη μικρή διακοπή λόγω του Πάσχα.

Οι τέσσερις detectives, Νίκος Μουτσινάς, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αθηνά Οικονομάκου και Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκαν ξανά στις θέσεις του για να επιτελέσουν το έργο τους. Στόχος τους είναι να εντοπίσουν τους καλλιτέχνες που κρύβονται πίσω από τις ευφάνταστες μάσκες από τα καινούρια στοιχεία που γίνονται σε κάθε επεισόδιο διαθέσιμα. Η αποστολή τους δεν είναι εύκολη καθώς οι μάσκες δύσκολα θα «προδώσουν» κάποια σημαντικό στοιχείο που θα αποκαλύψει την «ταυτότητά» τους.

Δυναμική είσοδο έκανε η Μαργαρίτα, η οποία έφερε ανοιξιάτικη διάθεση στο πλατό. Στο τέλος το κοινό που βρισκόταν στο στούντιο κι οι τέσσερις detectives ψήφισαν μέσω μιας ειδικής εφαρμογής την αγαπημένη τους αποψινή. Τις λιγότερες ψήφους συγκέντρωσε ο Αχινός που έπρεπε να αποκαλυφθεί. Τελικά ο Αχινός ήταν η Γωγώ Τσαμπά, την οποία ο Νίκος Μουτσινάς είχε προβλέψει νωρίτερα.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ