2022-05-01 08:37:01
Φωτογραφία για INSTAGRAM HOMES: Clara Lidström (Underbara Claras)



Η Clara Lidström, που γεννήθηκε στην Σουηδία το 1986, είναι η γυναίκα πίσω από underbaraclaras.se που από το 2006 συγκαταλέγεται στα πιο δημοφιλή blogs της πατρίδας της.

Οι πολυάριθμοι αναγνώστες του blog αλλά και αυτοί των βιβλίων της συνετέλεσαν και στην  δημιουργία του ιδιαίτερα δημοφιλή λογαριασμού της Clara στο Instagram που αριθμεί περισσότερους από 150χιλ followers και ο οποίος περιλαμβάνει φωτογραφίες από την φάρμα που κατοικεί αλλά και την καθημερινή της ζωή σε αυτή, με τον σύζυγο και τα τρία της παιδιά.

Ένα σπίτι βγαλμένο πραγματικά από ...παραμύθι, στην σύγχρονη εκδοχή του!

Απόλυτο vintage στυλ δημiουργημένο με απίστευτη καλαισθησία, ενώ το φυσικό τοπίο και οι έντονες διαφοροποιήσεις του ανάλογα με την εποχή αλλάζουν το ίδιο έντονα και την ατμόσφαιρα του σπιτιού.

Παλιά έπιπλα και αντικείμενα, έπιπλα παλαιωμένης όψης, ταπετσαρίες και εξαιρετικές επιλογές σε υφασμάτινα στοιχεία χωρίς κανένα εξεζητημένο στοιχείο συνθέτουν την διακόσμηση των χώρων και και η περιήγηση στο συγκεκριμένο σπίτι , ακόμη και μόνο μέσω των εικόνων, δημιουργεί μια ηρεμία παντελώς άγνωστη σε ανθρώπους που ζουν στους φρενήρεις ρυθμούς μια μεγαλούπολης.  
soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ