2022-05-03 17:20:07
Φωτογραφία για Κωνσταντίνος Καζάκος: «Έχει περάσει η νοοτροπία ότι οι θεατρίνες είναι εκδιδόμενες γυναίκες»



Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος στην κάμερα της εκπομπής Love It και την δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την σχέση με την κόρη του, η οποία και συμμετέχει ηχητικά στην θεατρική παράσταση «Άγουρα Κεράσια» καθώς και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Καζάκος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στον καλλιτεχνικό χώρο είναι τα ονόματα γνωστά, τους ξέρει όλος ο κόσμος. Αυτό που γίνεται στον δικό μας χώρο γίνεται παντού. όπου υπάρχει εξουσίας υπάρχει και κατάχρηση της εξουσίας».

«Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να αποτρέψω την κόρη μου να ασχοληθεί με την υποκριτική. Δεν θα της έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο. Δηλαδή θα την αποτρέψω να πάει να γίνει ηθοποιός για όσα ακούγονται; Όχι. Καθόλου. Πια νομίζω ότι έχει περάσει η νοοτροπία ότι οι θεατρίνες είναι εκδιδόμενες γυναίκες. Ελπίζω δηλαδή. Ο χώρος μας είναι από τους πιο καθαρούς γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι που βρίσκονται στον χώρο της τέχνης είναι άνθρωποι ευαίσθητοι’.







«Άσε που η Τζένη είναι πολύ στέρεο παιδί, είναι και τσαμπουκαλού, είναι και δυο μέτρα… Έτσι και φας κλωτσιά από εκείνη, έχεις πάει αδιάβαστος» συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ