2022-05-04 00:54:26
Φωτογραφία για Τεχικές παλαίωσης - βάψιμο επίπλων σε Τυρκουάζ απόχρωση

Οι αποχρώσεις του Μπλε είναι, γενικά, από τις πιο δημοφιλείς για το βάψιμο επίπλων και ειδικά ο φωτεινός τόνος του Τυρκουάζ είναι ιδανικός για εφαρμογές τεχνικών παλαίωσης και βάψιμο επίπλων αντικέ ύφους. 

Ο εξαιρετικός του συνδυασμός με τις καφέ αποχρώσεις του φυσικού ξύλου κάνει το τυρκουάζ από τις αποχρώσεις με πολύ ξεχωριστό αποτέλεσμα σε παλαιώσεις επίπλων με την διαδικασία τριψίματος του χρώματος έτσι που ανά σημεία να διακρίνεται ο φυσικός χρωματισμός του επίπλου. 

Αντίστοιχης αισθητικής αποτέλεσμα επιτυγχάνετε και με την τεχνικής της πατίνας και το διαδοχικό τρίψιμο και βάψιμο του επίπλου σε διαφορετικες καφέ  και τυρκουάζ τόνους. 



Τα stencils όπως και η ζωγραφική είναι επίσης από τις πιο κατάλληλες τεχνικές για εφαρμογή σε έπιπλα παλαιωμένης όψης σε τυρκουάζ χρώμα και ειδικά για έπιπλα σε Boho - Ethnic ύφος, αλλά και γενικά σε αυθεντικά αντικέ κομμάτια. 

Εξίσου εντυπωσιακά και τα δίχρωμα έπιπλα, στα οποία το τυρκουάζ έχει χρησιμοποιηθεί επιλεκτικά ανά σημεία, ενώ το υπόλοιπο τμήμα του επίπλου διατηρεί το φυσικό του χρώμα. 

Αλλά μόνο και το απλό βάψιμο, χωρίς εφαρμογή κάποιας τεχνικής παλαίωσης, είναι αρκετό για να δημιουργήσετε ιδιαίτερα εντυπωσιακά έπιπλα, πραγματικά ξεχωριστή όψης και αισθητικής. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ