2022-05-04 02:37:10
Φωτογραφία για Survivor 5 Επεισόδια 85 - 86: Μεγάλες εντάσεις - Ποινή για δύο παίκτες - Ανατροπές με τους υποψήφιους προς αποχώρηση

Αγωνίσματα ασυλίας παρακολουθήσαμε Κυριακή και Δευτέρα με τους κόκκινους να παίρνουν και τις δύο νίκες και τους μπλε να πρέπει να βγάλουν τρείς υποψήφιους προς αποχώρηση.

Την ατομική ασυλία κέρδισε η Στέλλα. Από την πρώτη ψηφοφορία προέκυψε ο Τάκης ως πρώτος υποψήφιος και η Βρισηίδα ως δεύτερη. Η Στέλα στην συνέχεια υπέδειξε την Σοφιάννα ως τρίτη.

Στο δεύτερο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός έκανε γνωστό το γεγονός ότι ο Γιώργος Ταλάντσεφ και ο Άρης Σοϊλέδης παραβίασαν έναν κανόνα κατά τον οποίο απαγορεύεται με οποιονδήποτε τρόπο να έρθουν σε επικοινωνία με την Ελλάδα και τις οικογένειες τους. Η ποινή που έλαβαν είναι να μην συμμετέχουν στα τρία επόμενα μεγάλα έπαθλα. 

Highlights

Δυσαρεστημένος με την ομάδα του ο Τάκης που καταλαβαίνει ότι γίνετε στόχος λόγο του εκρηκτικού του χαρακτήρα.Απίστευτα γέλια με Τσακατσούκα και Κωνσταντίνο, με τον Τσακατσούκα να προσπαθεί να τραγουδήσει το yammy yammy.Έξαλλος ο Τάκης με τον Άρη και για τις ψηφοφορίες που θεωρεί ότι στήνει αλλά και για την παραβίαση που έκανε. Σε κόντρα Βρισηίδα και Σοφιάννα για την αγωνιστικότητα της Ναυσικάς.Λίγο λάδι έβαλε στο πιάτο του κάποιες φορές ο Κωνσταντίνος με τους παίκτες να του θυμίζουν ότι δεν είναι σωστό και τις εντάσεις να ανάβουν ξανά. Σε ένταση ήρθαν Τάκης και Απόστολος μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα ασυλίας.

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ