2022-05-05 13:04:45
Φωτογραφία για Πακιστανός διακινούσε μετανάστες με το τρένο από Ημαθία στην Αθήνα
Με αυτοκίνητα, λεωφορεία, ακόμη και τρένα μεταφέρουν τα κυκλώματα των διακινητών τους παράτυπους μετανάστες που εισέρχονται στην χώρα μας από τον Έβρο στην Αθήνα.

Μιχάλης Τεζάρης

Ένας Πακιστανός συνελήφθη στις πριν από λίγες ημέρες από στελέχη του τμήματος διαχείρισης μετανάστευσης Ημαθίας στο Πλατύ Ημαθίας κατά την προσπάθεια του να μεταφέρει με αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, δυο ανήλικους τους ανήλικους στην Αθήνα έναντι αδρής αμοιβή, αφού πρώτα τους εξασφάλισε και τους προμήθευσε με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Η σύλληψή τους έγινε την περασμένη Τρίτη, (3/5). Ο Πακιστανός, μόνος τον τελευταίο μήνα είχε προλάβει με τον ίδιο τρόπο, να μεταφέρει περισσότερες από δέκα φορές τον περασμένο μήνα, παράτυπους μετανάστες από την Βόρεια Ελλάδα στην Αθήνα. Τα κυκλώματα πλέον χρησιμοποιούν κάθε μεταφορικό μέσο για να προωθήσουν παράνομα μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας.

Τα συνεχή μπλόκα στους οδικούς άξονες έχουν στρέψει τα κυκλώματα να αναζητούν αλλά μέσα πιο ασφαλή που δεν κινούν υποψίες της συνοριοφυλακής. Οι αυστηροί και εντατικοί έλεγχοι της αστυνομίας στους δρόμους έχουν ανεβάσει την ταρίφα για κάθε παράνομο μετανάστη που μπαίνει στην Ελλάδα στο ποσο των 3500 ευρώ μέχρι την Αθήνα. Για τον ανώτερο διακινητή σχηματίσθηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου στην Εισαγγελία Βέροιας.

lawandorder.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ταμείο στο Prime time... (4/5 /2022)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ταμείο στο Prime time... (4/5 /2022)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ