2022-05-07 08:40:07
Φωτογραφία για MasterChef: Ξέσπασε σε κλάματα με την αποχώρηση...H κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που δέχθηκε βαριά ήττα στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef και τα μέλη της έπρεπε να καταλογίσουν ευθύνες και να ψηφίσουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος εξαιρέθηκε από τη δοκιμασία καθώς κατείχε την κάρτα ασυλίας, όπως κι ο Γιάννος Σδούγκας που κέρδισε στην δοκιμασία ασυλίας. Με τρεις παίκτες μόνο να μπορούν να ψηφιστούν, η ψηφοφορία κύλησε με βαριά καρδιά και τελικά οι παίκτες που μονομάχησαν για την παραμονή τους στο MasterChef ήταν η Καλλιόπη Μπεζαντέ κι ο Μάριος Λιόλιος.

Ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής από τον καλεσμένο chef, Δημήτρη Παμπόρη, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Συγκέντρωση, μεθοδικότητα και ψυχραιμία ήταν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που έπρεπε να επιδείξουν για να πετύχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Ωστόσο στο τέλος ένα πιάτο δεν ικανοποίησε τους κριτές κι ένας παίκτης είδε την πόρτα της εξόδου από το MasterChef. Ο λόγος για τον Μάριο, που είχε λίγα περισσότερα λάθη από την Καλλιόπη κι έχασε μόλις με 2 βαθμούς.

Οι συμπαίκτες του κι οι φίλοι του στο παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι. Μάλιστα ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο οποίος θεώρησε πως δεν πρέπει να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας για να τον σώσει, ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ