2022-05-08 17:49:10
Φωτογραφία για DIY Τραπέζια για εξωτερικούς χώρους
DIY τραπέζια εξωτερικών χώρων που μπορούν να γίνουν οι ...πρωταγωνιστές στον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Κατασκευές από απλές σανίδες, τσιμεντόλιθους, παλέτες, καρούλια καλωδίων. μετατροπές σε τραπέζια από έπιπλα - αντικείμενα άλλης χρήσης πχ μια παλιά ξύλινη πόρτα, μια παλιά ραπτομηχανή, ένα καλάθι - κουτί αποθήκευσης. Πολύ ιδιαίτερα και τα μικρά βοηθητικά DIY τραπέζια για εξωτερικούς χώρους κατασκευασμένα από πήλινες γλάστρες.

Ειδικά μεγάλου μεγέθους τραπέζια φαγητού για εξωτερικούς χώρους μπορούν να δημιουργηθούν με πολλούς εναλλακτικούς τρόπους που στην πλειοψηφία τους, εκτός από ξεχωριστής αισθητικής, είναι και οικονομικότεροι αναλογικά με αντίστοιχου μεγέθους έτοιμα τραπέζια κήπου. 

Σε ό,τι αφορά τις κατασκευές με ξύλινη επιφάνεια ή και ξύλινα πόδια ακόμη και αν δυσκολεύεστε λόγω εργαλείων ή σχετικής εμπειρίας να υλοποιήσετε μια ιδέα που σας άρεσε, ένας επαγγελματίας εφ΄όσον εξηγήσετε τι ακριβώς χρειάζεστε θα πραγματοποιήσει την κατασκευή με ένα κόστος επίσης μικρότερο από έτοιμα τραπέζια του εμπορίου, αν αυτά κατασκευαστούν από οικονομική ποιότητα ξυλείας και εσείς αναλάβετε το τελικό φινίρισμα και βάψιμό τους.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ