2022-05-14 15:20:06
Φωτογραφία για Χρήστος Σαντικάι: «Περιμένουμε πως και πως να γεννηθεί το μωράκι»



Ο Χρήστος Σαντικάι μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη τόσο για την σύντροφο του, Λάουρα Νάργες όσο και για το μωράκι που το ευτυχισμένο ζευγάρι περιμένει σε λίγους μήνες.

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα της κοινής τους ζωής και δεν κρύβουν τη μεγάλη τους χαρά για το ότι θα γίνουν γονείς. Η φωτογραφία που διάλεξε, μάλιστα, η παρουσιάστρια για να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της δείχνει την ίδια και τον σύντροφό της αγκαλιασμένους, ενώ ο τραγουδιστής κρατά στο χέρι του το υπερηχογράφημα του νέου μέλους της οικογένειάς τους, που έρχεται.



«Θα γίνουμε γονείς. Και πετάμε από τη χαρά και την ευτυχία μας! Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Λάουρα Νάργες. Σήμερα, μιλώμντας στο Secret, ο Χρήστος Σαντικάι μιλώντας για τα ευχάριστα γεγονότα δηλώνει πανευτυχής και ανυπόμονος. «Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Περιμένω πώς και πώς να γεννηθεί το μωράκι. Εχει δώσει μια θετική ενέργεια στο σπίτι μας πριν καν γεννηθεί», αναφέρει αρχικά και περιγράφει τα συναισθήματά του: «Είναι όλα τα θετικά συναισθήματα μαζί. Είναι ανάμεικτα, πολύ όμορφα, όπως και για τη Λάουρα, που θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα, και υπάρχουν ακόμα περισσότερα».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ