2022-05-15 15:00:06
Φωτογραφία για Μαντώ Γαστεράτου: «Εσύ θα το βουλώνεις, μου είχε πει το κεντρικό πρόσωπο»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαντώ Γαστεράτου στη Μαρία Φραγκάκη και την κάμερα της εκπομπής Open Weekend το πρωί της Κυριακής. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε τον εργασιακό εκφοβισμό που είχε δεχθεί σε παλαιότερη τηλεοπτική της συνεργασία.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαντώ Γαστεράτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχει τύχει σε συνεργασία μου, πριν ξεκινήσει το γύρισμα, να έρχεται το κεντρικό πρόσωπο στην παρουσίαση – για να μην πω αν ήταν άνδρας ή γυναίκα μιας και δεν θέλω να φωτογραφίσω κάποιον ή κάποια – και να μου λέει «εσύ θα το βουλώνεις! Πριν ξεκινήσω να μιλάω, εσύ θα το βουλώνεις». Το δεχόμουν τότε και πήγαινα στη δουλειά χωρίς να μπορώ να αποδώσω».

«Μετέπειτα ήμουν και πολύ μαγκωμένη στον αέρα. Καμιά φορά βλέπεις και κριτικές που σου κάνει ο κόσμος ή οι άνθρωποι που κάνουν αυτοί τη δουλειά στην τηλεόραση, που λένε ότι είσαι μαγκωμένος, αλλά δεν ξέρουν πως περνάς στο εργασιακό σου περιβάλλον».







«Στο εδώ και τώρα, που μιλάμε, δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου σε καμία εκπομπή από αυτές που γίνονται. Ασχολούνται συνέχεια με θέματα βαριά και δεν μπορώ να ακούω άλλο για τις γυναικοκτονίες και την κακοποίηση παιδιών από το πρωί μέχρι το βράδυ» συμπλήρωσε, επίσης, η Μαντώ Γαστεράτου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN. «Θέλω να αφιερωθώ περισσότερο στην οικογένεια και το μωράκι που έρχεται παρά να επιστρέψω στην τηλεόραση».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ